Ver oferta completa
CUINER/A
Vilamalla
- Girona
Descripción de la oferta de empleo
Funcions:
• Responsabilitzar-se de l'elaboració i presentació dels aliments que es produeixin a la cuina assignada, complint de manera eficient les funcions marcades en tot moment pels estàndards de qualitat i les receptes establertes per a cada plat.
• Complir amb les instruccions del seu superior immediat pel que fa a torns, horaris, tasques i càrregues de treball del dia que hagi de realitzar.
• Realitzar l'organització de la càmera i refrigeradors per a l'aprofitament correcte dels productes.
• Preparar la zona de treball, eines, maquinària, emmagatzematge i conservació del gènere.
• Realitzar la producció assignada d'acord amb els procediments i presentació establerts en els estàndards de qualitat i receptes.
• Complir amb les normes de seguretat, neteja i higiene en totes les seves funcions, mantenint els estàndards més alts d'higiene, neteja i ordre.
Experiència 3 anys. Perfil polivalent, amb bona actitud i ganes de formar part d'un equip.
Proactivitat, organització i atenció al detall.
Coneixements i experiència mínima de tres anys en cuina de restaurant.
Estudis bàsics finalitzats: Mòdul cuina/altres.
Experiència mínima: 3 anys.
Idiomes: • Català • Castellà
Contracte indefinit (Feina per tot l’any)
Salari: negociable, segons vàlua del/la candidat/a. Permisos de conduir: b
• Responsabilitzar-se de l'elaboració i presentació dels aliments que es produeixin a la cuina assignada, complint de manera eficient les funcions marcades en tot moment pels estàndards de qualitat i les receptes establertes per a cada plat.
• Complir amb les instruccions del seu superior immediat pel que fa a torns, horaris, tasques i càrregues de treball del dia que hagi de realitzar.
• Realitzar l'organització de la càmera i refrigeradors per a l'aprofitament correcte dels productes.
• Preparar la zona de treball, eines, maquinària, emmagatzematge i conservació del gènere.
• Realitzar la producció assignada d'acord amb els procediments i presentació establerts en els estàndards de qualitat i receptes.
• Complir amb les normes de seguretat, neteja i higiene en totes les seves funcions, mantenint els estàndards més alts d'higiene, neteja i ordre.
Experiència 3 anys. Perfil polivalent, amb bona actitud i ganes de formar part d'un equip.
Proactivitat, organització i atenció al detall.
Coneixements i experiència mínima de tres anys en cuina de restaurant.
Estudis bàsics finalitzats: Mòdul cuina/altres.
Experiència mínima: 3 anys.
Idiomes: • Català • Castellà
Contracte indefinit (Feina per tot l’any)
Salari: negociable, segons vàlua del/la candidat/a. Permisos de conduir: b
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- TERRAZO ESPAI GASTRONOMIC, S.L.U
Tipo de Contrato
- Sin especificar
Fecha de publicación
- 27/11/2024
Fecha de expiración
- 25/02/2025