Ver oferta completa

ADMINISTRATIU/VA TRÀFIC

Olot - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Important empresa de la Garrotxa dedicada a la distribució i logística està buscant un/a administratiu/va per incorporar a la seva plantilla.
Es valora una persona amb experiència dins del sector administratiu i amb formació en administració i/o logística.
Les funcions que comporta la posició són.
-Coordinar i supervisar les operacions de transport, tant de la flota pròpia com la subcontractada -Tracte amb els clients -Gestionar la planificació de rutes i horaris de lliurament, assegurant que es compleixin els terminis acordats.
-Supervisar la feina dels conductors i assegurar-se que compleixin els estàndards de qualitat i seguretat establerts per l'empresa -Resolució d'imprevistos derivats de l'activitat, assegurant la satisfacció del client i l'eficiència en l'ús dels recursos -Donar suport al departament de gravació.
obertura, codificació i comprovació dinjecció a clients, control de documentació i arxiu, escaneig i classificació -Altres tasques administratives i de suport pròpies del lloc de treball Horari.
De 16h a 00h o de 14h a 22h (De dilluns a divendres) Si t'interessa no dubtis a apuntar-te! Requisitos Imprescindible experiència en tasques administratives Es valorarà experiència en el sector del transport i logística Valorable coneixement en planificació de rutes i horaris de lliurament Desitjable experiència amb camions frigorífics Busquem a una persona amb un perfil orientat al client, polivalent i resolutiva Capacitat de comunicació, treball en equip i sota pressió Imprescindible bon nivell eines informàtiques.
Microsoft Office, Internet, Excel i correu electrònic Residència pròxima a lempresa, carnet de conduir i vehicle propi Cicle Formatiu en Grau Mitjà o Superior Administratiu o de Transport i Logística Coneixements en gestió documental administrativo/a
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 19/07/2024
Fecha de expiración
  • 17/10/2024