Ver oferta completa

ADMINISTRATIVA/U ESTACIÓ ITV

Bellvei - Tarragona

Descripción de la oferta de empleo

Administrativa/u que hagi finalitzat els seus estudis de CFGS o CFGM en administració i finances o gestió administrativa. És imprescindible presentar titulació.

Les seves funcions consistiran en atendre als usuaris de la ITV, gestió documental del departament, tasques de comptabilitat, etc. Imprescindible que tingui un bon tracte amb els clients, que domini tant el català com el castellà així com coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.
No es necessari coneixement d’altres idiomes ni experiència prèvia en el sector.

S’ofereix:
Contracte laboral temporal. Experiència 10 mesos. Atenció al client. Gestió documental. Gestió de cobraments.
No es necessari coneixement d’altres idiomes ni experiència prèvia en el sector. Disponibilitat de vehicle. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • GRUPO Itevelesa, SL
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 1380€ - 1380€
Fecha de publicación
  • 08/10/2024
Fecha de expiración
  • 06/01/2025
INGENIERO/A MECÁNICO/A - 1221482
Temporing

Experiencia previa en itv, empresas de homologaciones de vehículos... conocimientos e interés en automoción... homologaciones de vehículos... para postularse a este puesto, utilice la siguiente url:https://ars2... realizar la inspección remota de vehículos... requisitos: - estudios de ingenieria industrial......

INGENIERO/A MECÁNICO/A - 1221482
Temporing

Ciudad: pontevedra funciones:desde temporing ett estamos seleccionando un/a ingeniero/a mecánico/a para una importante empresa de reformas de vehículos en vigo...  conocimientos e interés en automoción... com/?response_id=67df13ba00c01ea5b887719f41780d96requisitos del puestorequisitos:- estudios de ingenieria......