Ver oferta completa

AJUDANT/A DEPENDENT/A DE TENDA DE RECANVIS VEHICLES TERRESTRES

Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Atenció al client: Assistir els clients en la identificació i selecció dels recanvis adequats per als seus vehicles terrestres.
Gestió d'inventari: Ajudar en la recepció, classificació i emmagatzematge dels recanvis, així com en la presa de registre d'entrades i sortides de l'inventari.
Repartiment: Lliurar els recanvis als clients a domicili o a altres establiments, assegurant-se que els productes arribin en bones condicions i a temps.
Suport al dependent principal: Col·laborar amb el dependent principal en les tasques quotidianes de la tenda, com ara organitzar l'espai de venda, reposar els estocs i mantenir l'ordre i la neteja.
Tràmits administratius: Ajudar en la realització de comandes, factures i altres documents relacionats amb les vendes i el repartiment.
Servei postvenda: Gestionar reclamacions, devolucions i consultes dels clients després de la compra. Experiència 12 mesos. Ajudant/a dependent/a tenda recanvis vehicles terrestres Permisos de conduir: b
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • OFICINA DE TREBALL DEL SOC
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 1758€ - 1758€
Fecha de publicación
  • 05/09/2024
Fecha de expiración
  • 04/12/2024
Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De la sentiu num... 17 de castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... a, empresa municipal de l'ajuntament de castelldefels, precisa incorporar encarregat/da en dependència directa del cap de servei es responsabilitzarà principalment de coordinar a l'equip de recollida de residus i neteja......

Customer Support in Sales Department
Horizon Neulogy

Open to travel up to 50% within the appointed region... university degree high excel and pbi abilities sales understanding of diverse market requirements financial understanding (business plan, financial kpis) good disposition to collect data on customer facilities team worker relationship building with......