Ver oferta completa

ARQUITECTO/A TÉCNICO/A

Baix Pallars - Lleida

Descripción de la oferta de empleo

Desde PIMEC, en colaboración con el SOC, ponemos en marcha una nueva edición del programa 30 Plus, a través del cual iniciamos este proceso de selección.
A través de este programa accederás a una contratación laboral de 6 meses o indefinido y obtendrás formación subvencionada (sin coste para ti) relacionada con el puesto de trabajo.
Además, también tendrás acceso a acompañamiento para lo que necesites durante los primeros 6 o 9 meses.
Descripció.
Des de PIMEC, i en col·laboració amb el SOC, posem en marxa el programa 30 PLUS, a través del qual iniciem un procés de selecció per tal d’incorporar a una empresa ubicada a Constantí un/a arquitecte/a tècnic/a.
L’empresa es dedica al sector de l'arquitectura.
A través d’aquest programa accediràs a una contractació laboral indefinida i obtindràs formació relacionada amb el lloc de feina.
Funcions.
-Coordinació dels diferents agents involucrats en el projecte, el control de costos i pressupostos, la supervisió de la qualitat dels materials i dels processos constructius, així com la gestió de la seguretat a l'obra.
-Redacció de certificacions i informes tècnics, garantint que les construccions compleixin amb la normativa vigent.
-Col·laboració amb l'equip d'arquitectes per assegurar que els dissenys es materialitzin correctament en l'obra.
Requisits.
-Estudis d'Arquitectura tècnica -Mínim de 3 anys d'experiència -Coneixements avançats d'informàtica -Anglès nivell intermig -Carnet i vehicle propi    S'ofereix.
Horari.
de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 14h a 17h Contracte.
indefinit Salari.
pagues)   “Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal -Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/, de 14 de juny.”
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • PIMEC Jobs
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 10/10/2024
Fecha de expiración
  • 08/01/2025