Ver oferta completa

AUXILIAR TèNIC/A EDUCATIU/VA- LLAR RESIDèNCIA- DELTEBRE

Descripción de la oferta de empleo

Auxiliar tècnic/a educatiu/va Vacant corretorn a Deltebre, de Fundació Astres En el teu dia a dia haurà s de desenvolupar de manera estructurada i prèviament organitzada la intervenció socioeducativa, per tal d'afavorir els processos d'integració i socialització de totes les persones ateses.
Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és SÍ, aquest és el teu projecte! Alguns dels teus reptes seran els següents.
En Relació a l'atenció directa de les persones ateses, famálies o persones de referència.
Respectar i promoure el respecte dels drets de les persones ateses i de les seves famálies Donar l'ajut necessari, si escau, per a llevar-se, vestir-se, despullar-se, alimentar i fer la vigilà ncia de les persones ateses durant el descans nocturn.
Proporcionar l'ajut i l'acompanyament de les persones ateses, per satisfer les necessitats fisiolà²giques i d'higiene personal.
Donar l'ajut necessari, quant a l'ensenyament i el manteniment d'hà bits d'alimentació, d'ordre i neteja, i adaptar-se a les necessitats de cada persona.
Acompanyar i trasllats de les persones ateses en els desplaà§aments, tant interns com externs al centre, d'acord amb les instruccions de la resta de l'equip.
Fer, supervisar i vigilar les activitats dià ries per tal de facilitar el procés educatiu i assistencial de les persones, d'acord amb l'equip interdisciplinari del servei.
Observar, analitzar i intervenir davant les diferents situacions que es puguin presentar, tant pel que fa a les relacions personals com de grup.
Fer el registre de les incidències, intervenir i vigilar les activitats educatives i assistencials dià ries, les activitats programades de temps lliure i derivar-les a la persona professional que correspongui Elaborar la documentació necessà ria per dur a terme la tasca encomanada i seguint les directrius marcades en el procediment i protocols.
Oferir un marc de referència i la contenció necessà ries quan convingui per a poder optimitzar el procés de cada persona.
Treballar el conflicte/ agitació, preveure'l i abordar-lo adequadament sempre amb finalitats terapèutiques i educatives, segons pla de treball establert.
Facilitar els hà bits d'autonomia personal i social en tot allಠque li permeti d'obtenir una bona socialització i autonomia.
Administrar els medicaments per via oral o tà²pica, ja prescrita i preparada.
En cas d'urgència mèdica, s'actuarà  segons els protocols establerts per a cada situació.
Participar en el Pla de cures tà²piques.
Formalitzar la documentació i els registres propis de cada servei amb relació a les actuacions efectuades a cada persona usuà ria i anotar les seves observacions respecte a l'estat de cada persona.
Mantenir la comunicació, de forma puntual, amb la famália o persones de referència a les quals informarà  de l'estat general de la persona atesa, orientarà  amb relació a les necessitats bà siques, (vestuari, alimentació, entre d'altres) i derivarà  les informacions al professional corresponent de l'equip interdisciplinari.
Desenvolupa tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment.(à pats, compra i inventaris de roba,...) Vetllar pel respecte als costums relacionals i a la diversitat cultural de les persones ateses Relació amb la resta de l'equip.
Disposar de la informació bà sica i evolutiva de cada persona, necessà ria amb l'objectiu de garantir una atenció de qualitat.
Elaborar, planificat, executar i avaluar el programa individual de cada persona Assistir a les reunions perià²diques i a les reunions d'equip interdisciplinari.
Comunicar a la persona professional corresponent de l'equip interdisciplinari o al director o la directora del servei qualsevol incidència que pugui servir per millorar l'atenció a la persona atesa.
Participar en els cursos del pla de formació anual de l'entitat.
Participar de forma activa, conjuntament amb la resta de l'equip, en els plans de millora del servei En relació al servei.
Col.
aborar en la planificació, elaboració i seguiment del procés de millora del servei Conèixer i participar en l'actualització, seguiment i millora constant de la documentació especáfica del servei (projecte, programació, RRI, Memà²ria) Col.
aborar i mostrar respecte i iniciativa en la conservació, manteniment i millora de la infraestructura del servei.
Pot ser tutor/a de practicants a petició de la direcció del servei.
Quins requisits has de complir? Formació en CFGS en integració social o qualsevol descrita en la normativa vigen Valorable 2 any en l'à mbit de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental Es valoraran coneixements en resolució de conflictes, treball en equip, conceptes de discapacitat intel·lectual i malaltia mental, elaboració de registres d'informació, comunicats, diari de camp, elaboració d'objectius i avaluació dels mateixos.
Es valoraran coneixements en la metodologia centrada en la persona.
Paquet bà sic informà tic, català  i castellà  parlat i escrit Disposar de carnet de conduir i vehicle propi Que t' oferim? 1 vacant estable al 75% de la jornada Horari.
Variant en funció de les necessitats del servei (poden ser horaris de matins, tardes, nits i caps de setmana).
Categoria.
Auxiliar tècnic/a educatiu/va Salari.
€ en brut, al 100% de la jornada i per 14 pagues.
Incorporació.
Immediata
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 06/09/2024
Fecha de expiración
  • 05/12/2024
Auxiliar de Óptica/Auxiliar de Clínica
CLÍNICA OFTALMOLÓGICA EN MURCIA

Se necesita auxiliar de optica o de clínica para trabajar en una clínica oftalmológica en el centro de murcia... jornada completa, puesto indefinido... horario partido mañana y tarde, trabajo de lunes a viernes......

AUXILIAR DE CLINICA DENTAL Y/O AUXILIAR ADMINISTRATIVO
Clínica Dental

Se necesita auxiliar dental y/o administrativa para clínica dental en el centro de valladolid... requisitos del puestoexperiencia previa... contrato a tiempo completo, normalmente de jornada partida y a días horario seguido......

Auxiliar dental para consulta de podología
AvantMed - Clínica Podológica Málaga Centro

Precisamos auxiliar para clínica de podología para cubrir una vacante... requisitos del puestono es obligatorio pero se valora positivamente: auxiliar / higienista bucodental... preparación del gabinete y esterilización del material... gestión y control de agendas... habilidades con el paciente......

AUXILIAR DENTAL PARA CONSULTA DE PODOLOGÍA
AvantMed - Clínica Podológica Málaga Centro

Requisitos del puestono es obligatorio pero se valora positivamente: auxiliar / higienista bucodental... precisamos auxiliar para clínica de podología para cubrir una sustitución por incapacidad temporal... ¿qué ofrecemos? salario según convenio... asistencia a los doctores en gabinete......

AUXILIAR DE CLÍNICA GINECOLÓGICA
Clínica Espinosa

Requisitos del puestorequisitos del puesto: título o certificación en enfermería auxiliar o una disciplina relacionada... nuestro equipo humano es lo que mejor nos representa y estamos buscando a una persona que se incorpore como auxiliar de clínica para sumar valor y seguir creciendo juntos......

RECEPCIONISTA/AUXILIAR DENTAL CATALAN NATIVO
Institut Bucal

Titulación oficial como auxiliar en el sector sanitario (fp 1 o ciclo formativo de grado medio)- título de rayos x- catalán nativo - persona dinamica proactivarequisitos del puestolas principales funciones y responsabilidad del cargo:-fidelización de pacientes en activo-comunicación con los pacientes......

auxiliar administrativo departamento importación/exportación
BUAR ARTESANOS, SL

Persona diplomada en ade, ingenieria o auxiliar administrativo grado superior fp con conocimientos nivel b2 mínimo de inglés hablado y escrito... requisitos del puestodiplomada en ade, ingenieria o auxiliar administrativo grado superior fp con conocimientos nivel b2 mínimo de inglés hablado y escrito......

AUXILIAR DE GERIATRÍA
Residencia Luz del Moncayo

Auxiliar de geriatría de residencia de mayores de 50 plazas, con turnos rotativos de m/t/n preferiblemente con experiencia mínima de 1 año formación reglada de auxiliar de geriatría o enfermería requisitos del puestopersona alegre, divertida y responsable que le guste trabajar con personas mayores......

Auxiliar de encargado de finca
Agroecológica El Origen

El trabajo de un auxiliar de encargado de finca es crucial para la gestión y operación eficiente de la explotación... este rol conlleva una serie de responsabilidades y tareas que aseguran el éxito en la producción: - planificación y organización - supervisión del personal - mantenimiento y cuidado de......

AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A DE TRAFICO, SECTOR - 1166642
Temporing

Auxiliar administrativo/a de trafico, sector logistica - san fernando de henares - 1166642 ciudad: madrid desde temporing estamos buscando un/a auxiliar administrativo/a para trabajar a turnos rotativos en el departametno de rutas para una importante empresa ubicada en san fernando de henares: funciones:•......