Ver oferta completa

COORDINADOR/A DE MANTENIMENT

Descripción de la oferta de empleo

Sector Indústria alimentària LLoc de treball COORDINADOR/A DE MANTENIMENT Missió Cerquem professional per a desenvolupar funcions de  COORDINADOR/A DE MANTENIMENT, en una de les plantes de prestigiosa companyia industrial de la comarca d'Osona.
La seva missió principal serà la de liderar l'equip de manteniment del seu torn de treball (nit o matí), supervisant i coordinant totes les activitats de manteniment que es desenvolupin dins de la planta productiva.
FUNCIONS.
- Planificar i assignar tasques del personal al càrrec - Supervisar el manteniment de les instal·lacions i maquinària - Fer comandes de recanvis, eines i subministraments al departament de compres.
- Planejar i coordinar l'execució dels programes de manteniment preventiu - Proposar modificacions viables que optimitzin els espais - Inspeccionar el progrés, qualitat i quantitat de treballs executat   Imprescindible Experiència com a tècnic de manteniment.
Coneixements d'automatització, robòtica, mecànica i electricitat/electrònica.
Dots de lideratge Preferible Experiència en lideratge d'equips Coneixements sector industrial alimentari Formació de l`àrea tècnica S'ofereix Lloc de treball estable en empresa solvent en expansió Contracte indefinit Pla de carrera dins l'organització.
Pla de Formació continua Retribució negociable segons perfil Imatges
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 30/08/2024
Fecha de expiración
  • 28/11/2024
Monitor/a de Matemáticas de 3º y 4º de la ESO
Asociacion para el desarrollo del plan comunitario de carabanchel alto.

Coordinadora de apoyo... materiales de apoyo para preparación... perfil:monitores/as con titulación o estudiantes de último año de grado ciencias, con manejo en los contenidos de mates de 3º y 4 de la eso y experiencia de al menos un año en trabajo con grupos de nna... contrato laboral, alta seguridad......

Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Títol de monitor/a o director/a d’activitats de lleure... coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques... dinamització de les activitats amb grups d’infants de 8-12 anys en desavantatge social... competències capacitat de programar, executar i avaluar activitats socioeducatives......