Ver oferta completa

COORDINADOR/A DE SAD

Girona - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Cerquem Coordinador/a Tècnic/a pel Serveis d'Atenció Domiciliària, per assumir la gestió i organització integral del servei de Sad Girona i Sad Gironès.
 
FUNCIONS
Concretar objectius específics de treball i avaluar-los periòdicament.
Conèixer l’evolució dels casos i detectar noves necessitats, a partir de la informació que aportin els professionals d’atenció personal, les visites i trucades de seguiment...
Estar informat de tot allò rellevant que els professionals d’atenció directa registrin en els dispositius mòbils durant el desenvolupament del servei (tasques que no s’han pogut realitzar, observacions sobre l’estat o evolució de la persona usuària, ...).
Valorar i proposar canvis en el servei.
Resoldre els problemes i incidències que es plantegin.
Coordinar, supervisar i donar suport individual i grupal als professionals d’atenció personal i auxiliars de la llar que presten el servei per garantir l’acompliment dels objectius específics de treball.
Seguiment amb el/la cap tècnic/a del SAD.
DIRECCIÓ D’EQUIPSo    Liderar, acompanyar i orientar a l’equip de persones a càrrec per tal que desenvolupin les seves funcions amb un alt nivell d’implicació i satisfacció personal.o    Ser model per al seu equip, actuar amb coherència i exigència amb un alt nivell d’integritat professional.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sumar, Serveis Públics d'Acció Social
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 09/09/2024
Fecha de expiración
  • 08/12/2024
Monitor/a de Matemáticas de 3º y 4º de la ESO
Asociacion para el desarrollo del plan comunitario de carabanchel alto.

Coordinadora de apoyo... vacaciones escolares retribuidas... materiales de apoyo para preparación... se realizarán actividades de repaso y seguimiento e informes para las familias y el centro de forma trimestral... perfil:monitores/as con titulación o estudiantes de último año de grado ciencias, con......