Ver oferta completa

CORRETORNS SPE JOVES MIGRATS

Vilablareix - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Intress cerca un/a Corretorn de manera urgent, per cobrir les suplències del SPE Estela Nova  (Servei de Protecció d'Emergència per joves migrats) ubicat a Vilablareix, Girona.
 
El servei de Protecció d’Emergència és un servei residencial temporal que proporciona l’atenció integral als joves migrats sols que arriben al territori, garantint la cobertura de les necessitats bàsiques d’allotjament, manutenció i cura de la salut. També es duran a terme les primeres actuacions d’identificació i de documentació, de localització i/o comunicació amb els familiars, i derivació cap a recursos ordinaris de cartera de serveis socials o cap a centres de primera acollida i atenció integral per joves migrats sols del sistema de protecció.
Aquest servei proporciona una primera acollida per fer una observació per veure les necessitats de cada persona i poder derivar a un altre recurs. El servei estarà disponible les 24 hores del dia tots els dies de l’any. 
 
Què farás?
Col·laborar en l'avaluació de les habilitats i anàlisis de les necessitats dels nens, nenes i adolescents.
Organitzar i dur a terme les activitats previstes en el pla d'atenció individualitzada i grupal.
Acompanyar a l'infant a prendre consciència de la seva realitat social i familiar acompanyant-ho en aquest procés.
Atendre i fer costat a les unitats familiars davant les seves peticions o necessitats per a fomentar la relació filial amb la finalitat que siguin terapèutiques per als adolescents.
Atendre les necessitats de l'infant de manera que possibiliti el seu adequat desenvolupament integral: necessitats de caràcter físic, biològic, cognitives, emocionals, socials i educatives.
Participar en el disseny, actualització i seguiment del procés d'atenció socioeducativa del centre i de l'entitat, sent membre actiu de l'equip educatiu amb una base d'acord comú, així com uns objectius i criteris unificats d'actuació.
Observació i registre d'incidències.
Participació en l'elaboració d'informes (PEI, ITSE, etc.).
Acolliment i registre d'ingressos.
Obertura  i tancament d'expedients.
Dinamitzar, impartir i avaluar els programes de les activitats o tallers relacionats amb el seu àmbit de treball.
Interactuar amb altres recursos que intervenen en el procés de l'educació dels adolescents per a facilitar la correcta atenció dels usuaris.
Realitzar acompanyament en el mitjà i suport per a realitzar gestions, suport comunitari i/o entrenament amb la finalitat de desenvolupar habilitats socials i millorar la relació familiar.
Analitzar la situació personal, familiar i social de l'infant amb la finalitat d'elaborar el projecte d'intervenció educatiu individual
 
Què oferim?
Data d'incorporació: immediata
Jornada:  38 hores setmanals
Horari: depèn de la suplència a cobrir. 
Podria ser torn mati, torn de tarda o nits. 
Tots amb un preavís mínim de 24h (Podrà gaudir de les vacances que li corresponguin quan desitgi, a excepció dels períodes compresos entre: La quinzena que comprèn el període de setmana Santa, de l'1 de juny al 30 de setembre i de l'1 de desembre al 15 de gener.)
Retribució:
Grau en Educació Social: 1.857,69€ bruts mensuals (x 14 pagues: 26.000€ bruts anuals).Tècnic Superior (CFGS Integració Social): 1.607,51€ bruts mensuals (x 14 pagues: 22.505,14€ bruts anuals). 
 
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Intress
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 19/09/2024
Fecha de expiración
  • 18/12/2024
Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Experiència en el treball socioeducatiu amb infants en desavantatge social... formació preferentment estudiant cicle formatiu de grau superior en integració social, animació sociocultural o relacionats o bé cursant (mínim 2 cursos acabats) estudis universitaris relacionats amb l’àmbit de l’educació......