Ver oferta completa
CUINER/A
Barcelona
- Barcelona
Descripción de la oferta de empleo
> Portar a terme les tasques pròpies del servei de cuina sota la direcció del/de la cap de cuina.
> Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats.
> Tenir cura de la qualitat en l’elaboració com la presentació dels plats.
> Tenir cura de les mesures d’higiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments.
> Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que l’empresa posi a la seva disposició.
> Portar el control d’existències i reposicions necessàries de magatzems per a l’elaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre.
> Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre. Experiència 60 mesos. > Portar a terme les tasques pròpies del servei de cuina sota la direcció del/de la cap de cuina.
> Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats.
> Tenir cura de la qualitat en l’elaboració com la presentació dels plats.
> Tenir cura de les mesures d’higiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments.
> Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que l’empresa posi a la seva disposició.
> Portar el control d’existències i reposicions necessàries de magatzems per a l’elaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre.
> Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre.. Competències / coneixements: > Nivell B de català
> Recomanable anglès i/o francès català (parlat mitjà, escrit mitjà)
> Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats.
> Tenir cura de la qualitat en l’elaboració com la presentació dels plats.
> Tenir cura de les mesures d’higiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments.
> Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que l’empresa posi a la seva disposició.
> Portar el control d’existències i reposicions necessàries de magatzems per a l’elaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre.
> Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre. Experiència 60 mesos. > Portar a terme les tasques pròpies del servei de cuina sota la direcció del/de la cap de cuina.
> Ser responsable de preparar els àpats planificats i programats.
> Tenir cura de la qualitat en l’elaboració com la presentació dels plats.
> Tenir cura de les mesures d’higiene alimentària i les bones pràctiques en la manipulació dels aliments.
> Ser responsable de la correcta utilització del vestuari adequat, maquinària, estris, productes de neteja i mesures de protecció que l’empresa posi a la seva disposició.
> Portar el control d’existències i reposicions necessàries de magatzems per a l’elaboració de plats sota la supervisió del/la cap de cuina o de la direcció del centre.
> Realitzar les tasques que desenvolupa de forma autònoma, amb iniciativa i responsabilitat sota la supervisió, coordinació i planificació del/la cap de cuina, tècnic de cuina i/o de la direcció del centre.. Competències / coneixements: > Nivell B de català
> Recomanable anglès i/o francès català (parlat mitjà, escrit mitjà)
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- OFICINA DE TREBALL DEL SOC
Tipo de Contrato
- Sin especificar
Salario
- 1863€ - 1863€
Fecha de publicación
- 12/09/2024
Fecha de expiración
- 11/12/2024