Ver oferta completa
CUINER/A
Manresa
- Barcelona
Descripción de la oferta de empleo
1. S'ocuparà de l'organització, distribució i coordinació de tot el personal adscrit a la cuina.
2. Realitzarà els serveis seguint el menú i règims alimentaris aprovats per la responsable higiènic sanitària.
3. Supervisarà els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
4. Vetllarà per la qualitat i presentació dels àpats.
5. Supervisarà l'emmagatzematge i control dels aliments, vigilant el seu estat. Planificarà la utilització dels diferents queviures a mesura que es necessiti per a la seva confecció dels diferents serveis a realitzar.
6. Vetllarà que el personal al seu càrrec compleixi amb la seva activitat professional, vigilant també la seva higiene i la seva uniformitat.
7. Supervisarà el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament tals com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
8. Emplenarà els registres de seguiment per garantir la seguretat alimentària i poder fer les comprovacions pertinents en cas de necessitats.
9. Vetllarà perquè les persones ateses valorin l’atenció, respectant en la mesura del possible els seus desitjos i preferències.
10. Estarà amatents a totes les sol·licituds dels responsables de salut i al personal referent.
11. Realitzarà totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin d'acord amb el seu lloc de treball i qualificació professional. Experiència 12 mesos. Es valorarà experiència prèvia en hostaleria i restauració.. Competències / coneixements: - Orientació al servei
- Treball en equip i cooperació
- Efectivitat i assoliment de resultats
- Adequació al canvi i flexibilitat
- Capacitat resolutiva i presa de decisions
- Millora i aprenentatge permanent Permisos de conduir: b. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
2. Realitzarà els serveis seguint el menú i règims alimentaris aprovats per la responsable higiènic sanitària.
3. Supervisarà els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
4. Vetllarà per la qualitat i presentació dels àpats.
5. Supervisarà l'emmagatzematge i control dels aliments, vigilant el seu estat. Planificarà la utilització dels diferents queviures a mesura que es necessiti per a la seva confecció dels diferents serveis a realitzar.
6. Vetllarà que el personal al seu càrrec compleixi amb la seva activitat professional, vigilant també la seva higiene i la seva uniformitat.
7. Supervisarà el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament tals com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
8. Emplenarà els registres de seguiment per garantir la seguretat alimentària i poder fer les comprovacions pertinents en cas de necessitats.
9. Vetllarà perquè les persones ateses valorin l’atenció, respectant en la mesura del possible els seus desitjos i preferències.
10. Estarà amatents a totes les sol·licituds dels responsables de salut i al personal referent.
11. Realitzarà totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin d'acord amb el seu lloc de treball i qualificació professional. Experiència 12 mesos. Es valorarà experiència prèvia en hostaleria i restauració.. Competències / coneixements: - Orientació al servei
- Treball en equip i cooperació
- Efectivitat i assoliment de resultats
- Adequació al canvi i flexibilitat
- Capacitat resolutiva i presa de decisions
- Millora i aprenentatge permanent Permisos de conduir: b. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- Sant Andreu Salut
Tipo de Contrato
- Sin especificar
Fecha de publicación
- 07/11/2024
Fecha de expiración
- 05/02/2025