Ver oferta completa
CUINER/A
Sant Pere de Torelló
- Barcelona
Descripción de la oferta de empleo
Funcions bàsiques:
Planificació dels plats del dia i de la carta setmanal.
Fer preparacions i dur a terme les elaboracions programades setmanalment.
Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments.
Control dexistències, gestió destoc i llista de la compra.
Fer pica.
Mantenir neta la cuina i els estris de treball.
Planificar i elaborar el menú de lequip. Oferta de treball a la comarca Osona Perfil professional:
Interessat/da en la cuina i lalimentació.
Formació específica com a cuiner/a i experiència professional en el sector.
Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina.
Coneixedor/a de les tècniques culinàries bàsiques.
Endreçat/da i ben organitzat/da.
Capaç de gestionar lestrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió (durant els serveis o passes). Requisits:
Certificat manipulador /a daliments en regla (en cas de no disposar-ne, lempresa pot facilitar la formació).
Carnet de cotxe o moto.
Competències:
Persona empàtica i enèrgica.
Amb capacitat daprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.
Capacitat/da per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.
Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat dautogestió.
Capaç de treballar en equip.
Formació en Restauració-hosteleria o experiència demostrable com cuiner/a o cap de cuina
Planificació dels plats del dia i de la carta setmanal.
Fer preparacions i dur a terme les elaboracions programades setmanalment.
Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments.
Control dexistències, gestió destoc i llista de la compra.
Fer pica.
Mantenir neta la cuina i els estris de treball.
Planificar i elaborar el menú de lequip. Oferta de treball a la comarca Osona Perfil professional:
Interessat/da en la cuina i lalimentació.
Formació específica com a cuiner/a i experiència professional en el sector.
Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina.
Coneixedor/a de les tècniques culinàries bàsiques.
Endreçat/da i ben organitzat/da.
Capaç de gestionar lestrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió (durant els serveis o passes). Requisits:
Certificat manipulador /a daliments en regla (en cas de no disposar-ne, lempresa pot facilitar la formació).
Carnet de cotxe o moto.
Competències:
Persona empàtica i enèrgica.
Amb capacitat daprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.
Capacitat/da per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.
Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat dautogestió.
Capaç de treballar en equip.
Formació en Restauració-hosteleria o experiència demostrable com cuiner/a o cap de cuina
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- SANTUARI DE BELLMUNT
Fecha de publicación
- 23/12/2024
Fecha de expiración
- 23/03/2025