Ver oferta completa

DATA ANALYST

Descripción de la oferta de empleo

Lloc/unitat d’incorporació.
L'Institut de Recerca i Innovació Parc Taulí (I3PT) és un centre de recerca i innovació biomèdica i hospitalària, recentment acreditat com a Institut d’Investigació en Salut per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII).
Forma part de la xarxa de centres CERCA de la Generalitat de Catalunya, i es dedica a generar coneixement científic i tecnològic orientat a la millora de la salut i la qualitat de vida de la població.
L'I3PT combina la recerca biomèdica amb la innovació aplicada, treballant de manera col·laborativa amb professionals clínics, institucions acadèmiques i empreses per desenvolupar solucions que es poden aplicar a la pràctica mèdica.
A més de centrar-se en l'avenç científic, també promou la transferència de coneixement i tecnologia per contribuir a millorar els processos hospitalaris i els resultats clínics.
El centre també té com a objectiu afavorir el creixement social i econòmic mitjançant la col·laboració amb el sector empresarial i la generació d'oportunitats en l'àmbit de la salut.
Amb aquest enfocament, l'I3PT s'esforça per aportar valor tant a nivell científic com en el desenvolupament de solucions pràctiques que beneficien el sistema de salut.
La persona candidata s’incorporarà al Grup d’Investigació acreditat i consolidat de l’I3PT A8G2  - Malaltia Inflamatòria articular, metabolisme ossi i malalties autoimmunes sistèmiques.
https://www.
auli.
at/institut/recerca/arees/infeccions-i-immunologia/#grup-articular-autoimmunes El grup de recerca A8G2 està format per professionals de diverses especialitats biomèdiques incloent personal mèdic, biòleg, bioestadístic, i d’immunologia que treballen de manera multidisciplinària per estudiar les malalties articulars i autoimmunes.
La recerca del grup es centra en comprendre els mecanismes d’inflamació en les malalties reumàtiques autoimmunes sistèmiques i com aquests processos contribueixen a la desestabilització articular i a l’alteració del metabolisme ossi.
Això inclou l’anàlisi de factors pronòstics i predictius de resposta terapèutica, en el context de la teràpia biològica i el tractament immunosupressor, amb l'objectiu de millorar l’evolució clínica dels pacients.
D’igual forma, contempla l’avaluació de factors que ens ajudin a classificar millor als pacients en el moment del diagnòstic per poder establir fenotips específics i avançar cap a una medicina personalitzada.
En definitiva, les línies de recerca del grup inclouen l'estudi de biomarcadors diagnòstics, classificatoris, pronòstics i terapèutics en diverses malalties reumàtiques, un camp que requereix un profund coneixement en l’anàlisi de dades derivades d'estudis òmics, com són la genòmica, proteòmica, metagenòmica, metabolòmica, entre d'altres.
Funcions a desenvolupar.
Gestió, processament i anàlisi de dades clíniques i òmiques (genòmica, proteòmica, metagenòmica, metabolòmica, entre d'altres), provinents dels projectes de recerca biomèdica del grup.
Desenvolupament de models estadístics i predictius.
Aplicació de tècniques de anàlisi multivariable i Machine Learning per a la identificació de biomarcadors i la detecció de patrons en dades de pacients.
Donar suport metodològic i de disseny a les sol·licituds de subvencions i projectes competitius del grup.
Proporcionar suport bioinformàtic al personal investigador que integra el grup per garantir la integració i l’ús efectiu de les dades per tots els estudis.
Lloc de treball.
Titulat/da de Grau Superior, Grup Professional 2 Personal no Investigador   Requisits.
Títol universitari de Grau/Llicenciatura en Ciències de la Salut, Estadística, Matemàtiques, Bioinformàtica, Enginyeria Biomèdica o disciplines afins.
Domini d'eines d'anàlisi de dades com R, Python, o equivalents.
Experiència prèvia en anàlisi de dades biomèdiques o òmiques.
Experiència prèvia en projectes de recerca biomèdica.
Domini alt de l’anglès oral i escrit.
Es valorarà:.
Currículum vitae.
Coneixements i experiència en l'anàlisi de dades amb tècniques estadístiques i de Machine Learning.
Coneixements i experiència en el maneig de dades d’alta dimensionalitat (Big Data).
Coneixements en el disseny i gestió de bases de dades relacionals i el llenguatge SQL.
Coneixements de REDcap i paquets per interactuar amb les bases de dades de treball.
Coneixements de disseny web i GGI per la representació i visualització de resultats (PHP HTLM).
Capacitat de treballar amb documents científics i habilitats comunicatives per presentar resultats d’anàlisi de manera clara i efectiva.
Capacitat de treball en equips multidisciplinaris, compromís i proactivitat, i rigor en el desenvolupament de les tasques assignades.
S’ofereix.
La persona designada, es vincularà laboralment, mitjançant un contracte de substitució pel termini imprescindible fins a la cobertura reglamentària de la plaça vacant o, transitòriament, altres modalitats que en dret sigui possible, sense que perdi la condició d'interí/ina abans de la resolució del procés públic de convocatòria de la plaça que s’efectuarà, de conformitat amb la DA 4ª del RDL de mesures urgents per a la reforma laboral i d’acord amb les regles i condicions contemplades en el Conveni Col·lectiu d’apliació en el Centre.
La dedicació serà a jornada completa.
Procés de selecció.
Les condicions generals d’aquesta convocatòria es regiran pel que recull el present anunci, i amb els procediments que es contemplen a bases tipus de convocatòria per ocupació de places vigents que es pot consultar en la pàgina web de l'entitat www.
auli.
at.
D’acord amb el Codi de Selecció i Vinculació vigent, les persones candidates se sotmetran a les proves següents.
Valoració curricular (valoració de mèrits d’acord amb els ítems de l’apartat es valorarà i amb les corresponents acreditacions, llevat de l’experiència interna que s’acreditarà d’ofici) inclosa la carta de motivació que acompanyi a la candidatura.
Entrevista personal (pels professionals sense experiència interna) o valoració directiva.
Prova psicotècnica.
Es podran afegir les proves competencials que es considerin necessàries per valorar la idoneïtat de les candidatures, en el marc de l’establert al vigent Codi de Selecció i Vinculació.
En ares als principis d’economia processal i celeritat del procés, també es podran reduir les fases del procés de selecció en funció de la ràtio de candidats amb compliment dels requisits de la present oferta.
En compliment de la LISMI, la Fundació, contemplarà la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%, sempre que siguin idònies pel desenvolupament de les funcions a cobrir.
Documentació i inscripció.
Documentació.
Caldrà adjuntar en el moment de la inscripció els següents documents en format PDF.
1.- Curriculum vitae  2.- Titulació  3.- Acreditacions formatives  4.- Experiència laboral (caldrà acreditar-la mitjançant certificats de serveis prestats en entitats alienes al centre).
La no presentació de la documentació requerida pot comportar  l’exclusió de la candidatura a la convocatòria.
Enllaç per a la inscripció.
https://app.
alentclue.
om/es/node/   Informació.
Per a consultes en relació a aquesta convocatòria, us podeu adreçar a indicant el número de referència d’aquest anunci.
Codi.
Data de termini.
Requisits   Requisits.
Títol universitari de Grau/Llicenciatura en Ciències de la Salut, Estadística, Matemàtiques, Bioinformàtica, Enginyeria Biomèdica o disciplines afins.
Domini d'eines d'anàlisi de dades com R, Python, o equivalents.
Experiència prèvia en anàlisi de dades biomèdiques o òmiques.
Experiència prèvia en projectes de recerca biomèdica.
Domini alt de l’anglès oral i escrit.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 02/10/2024
Fecha de expiración
  • 31/12/2024
Data Governance Analyst
LLYC

Parte de tus funciones serán: desarrollo e implementación de políticas de datos seguridad y cumplimiento datos maestros y metadatos gestión de calidad de datos evaluación y mitigación de riesgos formación y capacitación reportes innovación y mejora continua requisitos del puestoqué valoramosbuscamos......

Data Engineer
Innoit

Solid knowledge of data structures and experience with integration of data from multiple sources... ensures that non-functional/support aspects of data classification and data sharing agreements (dsas) and sign-offs are fulfilled... leads and coordinates data acquisition from both internal and external......

Remote Data Contributor – Image collection
TransPerfect DataForce

Our division focuses on gathering, enriching, and processing data for machine learning in different ai domains... we offer high-quality data for human-machine interaction to some of the most prestigious technology companies in the world... position: data contributor project location: spain(remote) engagement......

BUSINESS ANALYST
COSTA BRAVA FOODS

Detall de les funcions del lloc de feina• lead projects related commercial excellence • supports the sales team, analyzing complex data base, obtaining conclusion and making recommendations• supports with the existing sales tools and data base, follows up with sales team to ensure their comprehension......

Data Collection Project Tahoe - Dutch or French Speaker
TransPerfect DataForce

Our division focuses on gathering, enriching and processing data for machine learning in different ai domains... we offer high-quality data for human-machine interaction to some of the most prestigious technology companies in the world... position: data contributor project location: barcelona, spain......

Basketball Data Collector
IMG AREBA

Img arena is looking for sports fans in spain to collect live data from basketball games... this position is not remote, so your presence at the venue would be required to ensure accurate and timely data collection... benefits 45€ for each event covered freelancer agreement for 1 year with the possibility......

QA Analyst
Aldia group

We are looking for a qa analyst to perform the following functions:requisitos del puesto participate in the quality assurance team in order to identify, analyse and evaluate issues around the installation process preparation of monitoring reports... a in industrial engineer or telecommunications......

Data Collection Project Tahoe - Dutch or French Speaker
TransPerfect DataForce

Com/project/tahoe-nl?/fill?id313=df035 join our data collection project tahoe in barcelona, ​​spain! project overview: purpose: collect voice recordings to improve speech recognition technologies... tasks: record your voice while reading scripts and having short conversations with our designated personnel......

Market Research Analyst
Involve rh

Confidencial cuenta con una posición como market research analyst para analizar datos de mercado para identificar tendencias, comportamientos del consumidor y oportunidades de negocio que impulsen el crecimiento de la empresa... elaborar informes detallados con recomendaciones estratégicas basadas en......

Data Collection Project - Barcelona (Brazilian Portuguese)
TransPerfect DataForce

등록 시, '이 기회를 어떻게 알게 되셨나요?' 질문에서 '추천'을 선택해야 합니다... 신청서에 귀하의 성명과 이메일 주소를 꼭 기재하세요... 작업 설명: 이 프로젝트는 2개의 서로 다른 독립적인 작업으로 구성됩니다... 지금 가입하여 음성 인식 기술 발전에 기여하세요! 질문이 있으시면 *****@***** 으로 연락해 주세요... *** transperfect의 dataforce는 글로벌 비즈니스를 위한 언어 및 기술 솔루션의 세계 최대 공급업체인 transperfect 계열사의 일부로, 100개 이상의 도시에 사무실을 두고......