Ver oferta completa

DELINEANT PROJECTISTA

Descripción de la oferta de empleo

DUPON FOODTECH és una empresa reconeguda a nivell internacional per la seva innovació i eficàcia al mercat alhora de dissenyar i fabricar línies i maquinària per la indústria del gelat.
DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE FEINA Elaboració de plànols de conjunts de línies o d’accessoris utilitzant el programa de disseny SolidEdge.
Aportar la solució tècnica a partir de les necessitats de l’empresa client.
Confeccionar el model gràfic en tres dimensions del projecte Establir l’automatització del procés de producció per optimitzar recursos.
Col·laborar amb la resta de l’equip per la realització de plànols o modificacions.
Revisar el projecte fins el seu lliurament a taller.
Complir amb els principis de la normativa alimentària.
OFERIM.
Projecte estable dins d’una companyia en plena expansió Formació constant per desenvolupar les tasques pertinents del departament Desenvolupament professional Beneficis socials COMPETÈNCIES Orientació al client Ordenat, meticulós i detallista Capacitat d’anàlisis Capacitat de gestió i planificació REQUISITS Estudis Mínims.
Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny i Fabricació Mecànica, o Enginyeria en Disseny Industrial i/o estudis relacionats amb el disseny mecànic.
Experiència en disseny de línies de producció Es valorarà experiència en dissenys de maquinària per a la indústria alimentària.
Experiència amb l’ús del programa de disseny SolidEdge.
Coneixements en Office (Word, Excel, Power Point,...)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 17/09/2024
Fecha de expiración
  • 16/12/2024