Ver oferta completa

DIRECTOR/A FUNDACIÓ

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Com a Director/a de la Fundació les teves funcions incidiran en:
-Interlocutar davant dels diferents agents que actuen en el sector i el territori, siguin administracions locals, autonòmiques o institucions i organismes públics dependents i entorn empresarial.
-Ser la persona responsable institucional dels projectes que desenvolupi la Fundació (Participació i seguiment en cadires institucionals RSE, sostenibilitat i novetats legislatives).
-Gestionar l'equip de persones que formen la Fundació PIMEC.
-Direcció i seguiment dels projectes (gestió, control i seguiment dels objectius i justificacions tècniques i econòmiques dels projectes).
-Gestionar i coordinar esponsoritzacions, ajudes i subvencions.
-Coordinar i preparar continguts de l'àrea de comunicació de la Fundació (Coordinació d'informacions, comunicats, articles i altres). Experiència 5 anys. -Es precisa una persona que aporti experiència en l'àmbit empresarial i social, i en el disseny i elaboració de projectes i de sol·licituds en convocatòries públiques i/o privades o europees.
-És necessari disposar de coneixements de programes i/o accions de responsabilitat social empresarial, desenvolupament sostenible i drets humans.
-Es valorarà positivament tenir experiència com a docent i coneixements en economia.. Competències / coneixements: -Es precisa incorporar a una persona amb estudis superiors en Administració i Direcció d'empreses, Dret, Ciències Polítiques i/o Sociologia, Ciències de la Comunicació.
-Domini Office 365.
-Coneixements de l'entorn digital.
-Habituat/da en l'ús de CRM, Power BI, eines de gestió de projectes...
-Nivell alt de Català, Castellà i Anglès. És imprescindible disposar de bones habilitats comunicatives orals i escrites.
-Es requereix una persona compromesa, responsable i organitzada, flexible i amb bona capacitat d'adaptació i orientació al client intern/extern. Imprescindible bones habilitats directives i una bona capacitat d'impacte i influència.
-Carnet de conduir i vehicle propi. Disponibilitat de vehicle, Permisos de conduir: b. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), anglès (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • PIMEC micro, petita i mitjana empresa de catalunya
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 05/09/2024
Fecha de expiración
  • 04/12/2024
Directora de ventas
Grupo solisyon

¿buscas nuevos retos profesionales para ser autónomo o empresario?¿quieres representar a una gran empresa en #huelva?¡conviértete en partner-agencia de manera autónoma o empresaria grupo solisyon!abre tu propia oficina de grupo solisyon en tu localidad, únete a una empresa en constante crecimiento, solvente......

Directora comercial
Grupo solisyon

Comienza un nuevo proyecto con el respaldo de una gran empresa... en grupo solisyon buscamos que puedas dedicarte de lleno al funcionamiento diario de tu negocio... es#emprendimiento#empresa#consultoria#rrhh#prl #formacion#protecciondedatos#transformaciondigital#ett#calidadyseguridadalimentaria#planificacionfinanciera#emprender#prevencionriesgoslaborales#gruposolisyon......

Oftalmólogo/a
Central Ocular

Pronto nos pondremos en contacto contigo para ampliar la información que nos has enviado y concertar una entrevista con nuestro director de desarrollo de negocio y nuestra directora de personas... qué ofrecemos: en lo referente a la contratación: incorporación inmediata... para ello, somos actores proactivos......

Segunda/o Recepción
Arima Hotel & Spa

Estatus y ámbito·puesto al que reporta: al jefe de recepción y a la directora del hotel... ·revisión y control de las comisiones... ·asegurar el seguimiento de las tareas iniciadas en turnos anteriores... ·investigar discrepancias en reservas... ·coordinar secuencia e interacción de los procesos o actividades......