Ver oferta completa

DIRECTOR/A FUNDACIÓ

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Com a Director/a de la Fundació les teves funcions incidiran en:
-Interlocutar davant dels diferents agents que actuen en el sector i el territori, siguin administracions locals, autonòmiques o institucions i organismes públics dependents i entorn empresarial.
-Ser la persona responsable institucional dels projectes que desenvolupi la Fundació (Participació i seguiment en cadires institucionals RSE, sostenibilitat i novetats legislatives).
-Gestionar l'equip de persones que formen la Fundació PIMEC.
-Direcció i seguiment dels projectes (gestió, control i seguiment dels objectius i justificacions tècniques i econòmiques dels projectes).
-Gestionar i coordinar esponsoritzacions, ajudes i subvencions.
-Coordinar i preparar continguts de l'àrea de comunicació de la Fundació (Coordinació d'informacions, comunicats, articles i altres). Experiència 5 anys. -Es precisa una persona que aporti experiència en l'àmbit empresarial i social, i en el disseny i elaboració de projectes i de sol·licituds en convocatòries públiques i/o privades o europees.
-És necessari disposar de coneixements de programes i/o accions de responsabilitat social empresarial, desenvolupament sostenible i drets humans.
-Es valorarà positivament tenir experiència com a docent i coneixements en economia.. Competències / coneixements: -Es precisa incorporar a una persona amb estudis superiors en Administració i Direcció d'empreses, Dret, Ciències Polítiques i/o Sociologia, Ciències de la Comunicació.
-Domini Office 365.
-Coneixements de l'entorn digital.
-Habituat/da en l'ús de CRM, Power BI, eines de gestió de projectes...
-Nivell alt de Català, Castellà i Anglès. És imprescindible disposar de bones habilitats comunicatives orals i escrites.
-Es requereix una persona compromesa, responsable i organitzada, flexible i amb bona capacitat d'adaptació i orientació al client intern/extern. Imprescindible bones habilitats directives i una bona capacitat d'impacte i influència.
-Carnet de conduir i vehicle propi. Disponibilitat de vehicle, Permisos de conduir: b. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), anglès (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • PIMEC micro, petita i mitjana empresa de catalunya
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 14/10/2024
Fecha de expiración
  • 12/01/2025
Directora de ventas
Grupo solisyon

¿buscas nuevos retos profesionales para ser autónomo o empresario?¿quieres representar a una gran empresa en #huelva?¡conviértete en partner-agencia de manera autónoma o empresaria grupo solisyon!abre tu propia oficina de grupo solisyon en tu localidad, únete a una empresa en constante crecimiento, solvente......

Directora comercial
Grupo solisyon

Otros datos del puesto requisitos:excelentes dotes para la comunicación oral y escrita... vocación total al mundo comercial y de ventas orientado al cliente final y entablar estrecha relación profesional con todos los colaboradores... ¡únete a nuestro equipo! ¡grupo solisyon!www... es#emprendimiento#empresa#consultoria#rrhh#prl......

Oftalmólogo/a
Central Ocular

Pronto nos pondremos en contacto contigo para ampliar la información que nos has enviado y concertar una entrevista con nuestro director de desarrollo de negocio y nuestra directora de personas... en nuestros centros de madrid (almagro y hospital universitario vithas la milagrosa), tres cantos y alcorcón......

Segunda/o Recepción
Arima Hotel & Spa

Estatus y ámbito·puesto al que reporta: al jefe de recepción y a la directora del hotel... ** función principal**realizar de manera cualificada y responsable la dirección, control y seguimiento del conjunto de tareas que se desarrollan en el departamento de recepción... ·revisión y control de las comisiones......