Ver oferta completa
DOCENT CURS DE MARIDATGE
Santa Perpètua de Mogoda
- Barcelona
Descripción de la oferta de empleo
Responsabilitats:
• Preparació del Curs: Elaborar el contingut del curs i preparar els materials necessaris.
• Impartir Sessions: Conduir les sessions de maridatge, incloent teòriques i pràctiques.
• Degustacions: Organitzar i dirigir les degustacions de cerveses amb tapes.
• Atenció als Participants: Resoldre dubtes i proporcionar orientació als participants.
Requisits:
• Formació: Coneixements en gastronomia, sommelieria o camps relacionats.
• Experiència: Mínim de 2 anys en maridatge o en la realització de cursos similars.
• Competències: Habilitats comunicatives i didàctiques, passió per la gastronomia.
• Idiomes: Català i castellà.
S'ofereix:
• Entorn Dinàmic: Treballar en un ambient col·laboratiu i enfocat en la promoció gastronòmica.
• Impacte Positiu: Contribuir a la cultura gastronòmica local i a l'aprenentatge dels participants.
Experiència 2 anys. Responsabilitats:
• Preparació del Curs: Elaborar el contingut del curs i preparar els materials necessaris.
• Impartir Sessions: Conduir les sessions de maridatge, incloent teòriques i pràctiques.
• Degustacions: Organitzar i dirigir les degustacions de cerveses amb tapes.
• Atenció als Participants: Resoldre dubtes i proporcionar orientació als participants.
Requisits:
• Formació: Coneixements en gastronomia, sommelieria o camps relacionats.
• Experiència: Mínim de 2 anys en maridatge o en la realització de cursos similars.
• Competències: Habilitats comunicatives i didàctiques, passió per la gastronomia.
• Idiomes: Català i castellà.
S'ofereix:
• Entorn Dinàmic: Treballar en un ambient col·laboratiu i enfocat en la promoció gastronòmica.
• Impacte Positiu: Contribuir a la cultura gastronòmica local i a l'aprenentatge dels participants.
• Preparació del Curs: Elaborar el contingut del curs i preparar els materials necessaris.
• Impartir Sessions: Conduir les sessions de maridatge, incloent teòriques i pràctiques.
• Degustacions: Organitzar i dirigir les degustacions de cerveses amb tapes.
• Atenció als Participants: Resoldre dubtes i proporcionar orientació als participants.
Requisits:
• Formació: Coneixements en gastronomia, sommelieria o camps relacionats.
• Experiència: Mínim de 2 anys en maridatge o en la realització de cursos similars.
• Competències: Habilitats comunicatives i didàctiques, passió per la gastronomia.
• Idiomes: Català i castellà.
S'ofereix:
• Entorn Dinàmic: Treballar en un ambient col·laboratiu i enfocat en la promoció gastronòmica.
• Impacte Positiu: Contribuir a la cultura gastronòmica local i a l'aprenentatge dels participants.
Experiència 2 anys. Responsabilitats:
• Preparació del Curs: Elaborar el contingut del curs i preparar els materials necessaris.
• Impartir Sessions: Conduir les sessions de maridatge, incloent teòriques i pràctiques.
• Degustacions: Organitzar i dirigir les degustacions de cerveses amb tapes.
• Atenció als Participants: Resoldre dubtes i proporcionar orientació als participants.
Requisits:
• Formació: Coneixements en gastronomia, sommelieria o camps relacionats.
• Experiència: Mínim de 2 anys en maridatge o en la realització de cursos similars.
• Competències: Habilitats comunicatives i didàctiques, passió per la gastronomia.
• Idiomes: Català i castellà.
S'ofereix:
• Entorn Dinàmic: Treballar en un ambient col·laboratiu i enfocat en la promoció gastronòmica.
• Impacte Positiu: Contribuir a la cultura gastronòmica local i a l'aprenentatge dels participants.
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- Nascor Formación SLU
Tipo de Contrato
- Sin especificar
Fecha de publicación
- 05/09/2024
Fecha de expiración
- 04/12/2024
Pràctiques departament de Social Media
Anverso
Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... pujar vídeos a youtube i redacció dels copys: titulars i textos, així com tags…- escolta i atenció dels comentaris, preguntes, suggeriments o incidències de diverses comunitats......