Ver oferta completa

ENCARREGAT/DA DE SECCIÓ (INJECCIÓ PLÀSTIC)

Descripción de la oferta de empleo

Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una important empresa ubicada a la Garrotxa del sector de la injecció de plàstic, que actualment té la necessitat d'incorporar al seu equip un/a ENCARREGAT/DA de SECCIÓ.
Quines seran les teves tasques a l'empresa? En dependència del/la Responsable de planta, la persona seleccionat/da s'ocuparà de.
Gestionaràs un equip d'aproximadament persones de la secció de muntatges Tindràs contacte amb els proveïdors per gestionar la compra d'estoc i et coordinaràs amb el magatzem Faràs seguiment als clients tant nacionals com internacionals i oferiràs solucions a les possibles incidències, estant en contacte directe amb el departament de qualitat Optimitzaràs els processos de producció per augmentar l'eficiència i eficàcia Faràs tota la gestió del personal (calendari, vacances, justificants, etc.) Et coordinaràs amb l'equip de manteniment per les avaries i dirigiràs la seva feina a la teva secció El perfil seleccionat se li ofereix.
Estabilitat laboral dins de l'organització Formació contínua a càrrec de l'empresa Tenir un rol de responsabilitat dins del projecte Jornada laboral de dilluns a divendres de 8 a h Retribució negociable en funció de la vàlua de la persona Ets el/la candidat/a ideal si tens...
Valorable formació en enginyeria industrial o similar Experiència mínim d'1 any gestionant equips en un entorn industrial Habilitats per l'organització i actitud implicada i proactiva Capacitat de treball en equip i de forma autònoma Disposes d'un nivell alt d'anglès (una part del contacte amb clients serà en aquest idioma)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 24/09/2024
Fecha de expiración
  • 23/12/2024