Ver oferta completa

ENGINYER/A AGRÒNOM/A

Palafolls - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

- Gestió Tècnica Documental (assessorament tècnic) dels pagesos/as - socis de la cooperativa, referent en cultius d'horta.
- Coordinació dels cultius dels pagesos per gestionar la distribució programada.
- Assessorament tècnic, documental i burocràtic en cultius d'horta als socis cooperativistes.
- Participació en els projectes de les convocatòries de subvencions públiques per a la pròpia cooperativa.
- Treball 75% (aprox.) d'oficina i 25% de camp (visites de seguiment de cultius, visites d'assessorament tècnic a socis cooperativistes,...).
- Donar suports pel que fa al manteniment de registres i resultats, en relació amb les certificacions agrícoles i agroalimentàries (IFS, BRC, GLOBALG.A.P., Producció Integrada, ISO,...).
- Desenvolupament d'estratègies de prevenció i control de plagues i malalties de cultius hortícoles, per garantir uns estàndards de qualitat. Experiència 2 anys. Es valorarà positivament experiència d'almenys 2 anys en assessorament tècnic hortícola i amb la gestió tècnica documental.. Competències / coneixements: - Persona organitzada, metòdica, propera i amb habilitats comunicatives.
- Residència a la Selva o al Maresme.
- Carnet de conduir B.
- Disponibilitat per a viatges de 2-3 dies cada 2 mesos i mig a diferents territoris d'Espanya. Disponibilitat per viatjar, Permisos de conduir: b. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • CRITERIA RRHH
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 2083€ - 2083€
Fecha de publicación
  • 05/09/2024
Fecha de expiración
  • 04/12/2024