Ver oferta completa

FACILITADOR/A DEL PROJECTE IWI - BARCELONA

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

La Fundació Acció Social Infà ncia (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà  de la intervenció familiar, projectes innovadors en l'atenció a la infà ncia en risc.  Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en famália.
Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'à mbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.  Som més de 200 professionals de diferents especialitats de l'à mbit social treballant en més de 25 centres de treball a Catalunya.
A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors i col·laboradores és el que ens fa donar un servei referent en el sector.  Si t'agrada el tracte amb les persones i vols formar part d'un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t'interessarà !  El projecte "IWI - la 1a Oficina de Family Group Conference" a Catalunya és un projecte d'Innovació Social que es porta a terme a Catalunya liderat per la Fundació Acció Social Infà ncia.
La Family Group Conferenc e, és una metodologia provinent del poble maorá de Nova Zelanda i facilita la participació dels diferents membres de la famália i de la seva xarxa social de suport, en la presa de decisions respecte de la cura i la protecció dels infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social.
Podem dir que, la Family Group Conference com a metodologia d'acció social, fomenta el treball en xarxa des de la base, perquè convoca a les famálies i comunitats, en una col·laboració diferent amb les institucions.
A través de la implementació d'aquestes oficines es pretén aconseguir el millor impacte positiu amb una atenció centrada en les persones i amb base comunità ria.
Com a Facilitador/a del Projecte IWI - 1a Oficina de Family Group Conference, t'encarregarà s de...
Ser part activa de l'equip de facilitació i adquirir totes les competències tècniques necessà ries per dinamitzar el teu rol.
Garantir i coresponsabilitzar-te perquè els processos de facilitació es donen d'acord amb els està ndards de qualitat esperats.
Acompanyar a cada famália en el procés de Family Group Conference des de l'inici i fins el final.
Participar en els espais de coordinació, treball d'equip, formació i supervisió previstos per l'equip de facilitació del projecte pilot IWI.
Participar de manera activa en la recollida de dades per la realització de l'avaluació d'impacte del projecte pilot.
Redacció d'informes i d'altra documentació requerida per les funcions del teu rol.
Participar d'un equip de treball amb qualitats com.
l'amabilitat, la mirada apreciativa, el compromás per la justácia social, la confianà§a plena en les capacitats de les persones, el treball i l'acció comunità ria desinstitucionalitzada, el gust per aprendre, la innovació social.
Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és SÍ, aquest és el teu projecte! Actualment FASI t'ofereix una oportunitat única (literalment), a la que podrà s dedicar una jornada completa.
Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podrà s aprendre et farà  créixer personal i professionalment i et transformarà  la manera en la que havies entès l'acció social.
Ets la persona ideal si...
Tens informació, coneixement i/o formació en Family Group Conference.
Tens formació en facilitació de grups.
Ets capaৠde construir relacions de confianà§a i aliances amb agents multiactor.
Ets flexible i t'adaptes a les diferents situacions, amb iniciativa.
T'agrada treballar en equip i cooperar.
Creus en la capacitat de les persones per liderar les seves prà²pies vides.
Vols sumar a la transformació de l'atenció social.
Creus que la crianà§a és cosa de tribu! Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?   Tindrà s un contracte temporal al 100% de la jornada amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
El teu horari serà .
partit de matins i tardes.
Rebrà s un salari en base a euros bruts anuals per jornada completa (segons conveni acció social amb infà ncia) + beneficis socials.
I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió...  Per aquesta posició necessitem que tinguis la titulació de diplomatura o grau en Treball Social o Educació Social.
Necessitem que tinguis un nivell C de la llengua catalana.
Es valorarà  que tinguis coneixements d'intervenció familiar sistèmica i experiència amb infà ncia i famália.
HORARI.
de dilluns a dijous de 9h a 14h i de h a h i divendres de 9h a 14h i de h a 16h.
DATA INCORPORACIà“.
al SALARI.
€ pel 100% de la jornada (Grup II.
Diplomados cicle general).
Inscriu-te a l'oferta i si encaixes amb el perfil que busquem, t'explicarem en una entrevista personal tots els detalls d'aquesta posició.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 21/09/2024
Fecha de expiración
  • 20/12/2024
Prácticas fabricación de cremalleras metálicas barcelona
Distribuciones proinla

• para la fábrica de barcelona que resida en barcelona... en grupo cabosa, empresa del sector textil con experiencia y proyección internacional, necesitamos incorporar becarios a las plantillas de nuestras fábricas de cremalleras ubicadas en barcelona... se ofrece:• incorporación cuanto antes• el horario......

Gestor/a de tráfico en Barcelona
TDRJOBS

Se busca personal para departamento de tráfico en la provincia de barcelona - jefes de tráfico - gestores/as de tráfico -administrativos de tráfico - responsables/auxiliares de tráfico https://www... com/es/ofertas-empleo-logistica-transporte?filter%5bcandidatetype%5d%5b%5d=4&filter;%5bstate%5d%5b%5d=barcelonarequisitos......

Limpiador/a cristales edificios y locales (Barcelona)
ACALACA SELECCION

) precisa de un/a cristalero/a para trabajar jornada completa en barcelona... realizar la limpieza y tratamiento de superficies en edificios y locales utilizando maquinaria... será necesario tener disponibilidad horaria para poder realizar trabajos extraordinarios... se proporciona vehículo de empresa......

TÉCNICO DE CALIDAD EN ALIMENTACIÓN - BARCELONA - 1210893
Temporing

Ciudad: barcelona funciones:desde temporing seleccionamos un/a técnico/a de calidad para importante empresa que se dedica a la producción de zumos y bebidas naturales, ubicada en barcelona, zona franca... gestión de incidencias... elaboración de fichas técnicas... conocer de normativas en seguridad alimentaria......

CHÓFER DE RECOGIDA DE BIORESIDUOS - BARCELONA - 1243351
Temporing

Ciudad: barcelona funciones:desde temporing, seleccionamos a chóferes, para importante empresa de bioresiduos ubicada en cornellà de llobregat, barcelona... se ofrece:- jornada completa... funciones:- carga y descarga del material recogido en diferentes clientes de la empresa... 91€ la hora en bruto......

AUXILIAR DE PANADERO/A - BARCELONA - 1235068
Temporing

Ciudad: barcelona funciones:desde temporing seleccionamos auxiliares de panadería para importante empresa distribuidora de pan, ubicada en zona franca barcelona... jornada completa... para postularse a este puesto, utilice la siguiente url:https://ars2... contrato inicial por ett... com/?response_id=545e3a3401c3a2cb1fa27455c7ae0bbb......

PELUQUER@ CANINO PARA TIENDA DE MASCOTAS DE BARCELONA
AQUANATURA

Tienda de mascotas de barcelona necesita peluquer@ canino y felino para su peluquería... necesitamos un profesional con vocación de servicio al cliente... contrato laboral jornada completarequisitos del puestopeluquero/a canino y felino con demostrada experiencia en todo tipo de cortes y técnicasotros......

Conductor/a indefinido vtc cabify barcelona
Vecttor

Mentorías, personas que te guiarán en tu etapa inicial para que te adaptes fácilmente a tu puesto... cuanto mejor desempeño, condiciones más ventajosas y mejores beneficios exclusivos... 1323€ brutos + variables (puedes alcanzar un salario superior a 1... seguro telemedicina desde los 3 meses de antigüedad......

Técnico Mecánico Industrial - Barcelona y Girona
Sicma21

Requisitos del puesto fp en mecánica industrial conocimientos en hidráulica y neumática,soldadura... se precisa mecánico de mantenimiento industrial, para barcelona, deberá tener conocimientos de soldadura, hidráulica, neumática, con experiencia mínima de 2 años en mantenimiento industrial, recomendable......

Becario Mecánica Industrial Barcelona
Cabosa Group

Distribuciones proinla, empresa del sector textil con experiencia y proyección internacional busca un becario/mecánica, cuya función principal será dar apoyo en el funcionamiento de las maquinarias de producción y realización de mantenimientos correctivos y de producción... ayudar a gestionar el suministro......