Ver oferta completa

FORMADOR/A

Granollers - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

- Detecció de necessitats: Identificar objectius, necessitats i competències actuals que volen millorar.
- Planificació i estructuració del curs: Dissenyar un pla de formació amb una línia pedagògica, establint fites reals per cada mòdul del curs.
- Facilitació de l’ensenyament-aprenentatge: Oferir una metodologia activa, participativa que garanteixi una implicació total dels/les participants.
- Fomentar l’autoconeixement i la reflexió: Proposar activitats que permetin reflexionar sobre les seves pròpies habilitats i competències per afavorir el creixement personal i canvi d’hàbits.
- Proporcionar un seguiment i suport personalitzat: Proporcionar un acompanyament i retroalimentació constant.
- Generar un ambient de confiança i aprenentatge col·laboratiu: Facilitar la creació d’un entorn còmode, segur i divers.
- Avaluar el progrés i aplicació de l’aprenentatge: Mesurar el progrés i aprenentatge dels/les participants a través d’exercicis i dinàmiques grupals. Experiència 2 anys. - Es requereix 1 any en l'àmbit de Serveis socioculturals i a la comunitat en cas de disposar de formació.
- Es requereix 3 anys en l'àmbit de Serveis Socioculturals i a la comunitat en cas de no disposar de formació.. Competències / coneixements: - Serà necessari tenir formació metodològica o experiència docent.
- Certificat de professionalitat de Docència de la Formaciño Professional per a l'Ocupació.
- Màster Universitari de Formador de Formadors o altres acreditacions oficials equivalents.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • RECURSOS EDUCATIUS PER LA INFÀNCIA EN RISC
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 20/09/2024
Fecha de expiración
  • 19/12/2024
Esteticista y dependienta
Korean dreams cosmética coreana y salón de belleza

Otros datos del puesto formará parte de un pequeño equipo de trabajo con buen ambiente de trabajo, sin agobios y con tiempo entre clientes, formación y actualización de la aparatología mas innovadora somos centro referencia de la marca indiba, ya que nuestra gerente es formadora a nivel estetico y medico......