Ver oferta completa

INVESTIGADOR/A PER LIDERAR PROJECTES DEL SISTEMA D’OBSERVACIÓ DE LA BIODIVERSITAT (REF. )

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

El CREAF precisa incorporar un investigador o una investigadora al grup de biodiversitat i ecologia del paisatge, per a desenvolupar i liderar la línia de treball sobre el seguiment de la biodiversitat, i impulsar processos transformadors per millorar l’ús del coneixement científic per informar i avaluar les polítiques ambientals en front dels reptes de la crisi de biodiversitat i climàtica.
S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5h/setmanals), amb previsió d’inici a l’octubre de i serà un contracte vinculat als pressupostos dels projectes del grup de recerca descrit anteriorment (“actividades cientifico-técnicas”, segons la Llei ).
El salari ofert és €/bruts anuals.
TASQUES A REALITZAR.
Liderar processos de coordinació per a la mobilització de dades, d’anàlisi dels canvis observats en la biodiversitat, de les seves causes i la seva predicció de futur, així com d’interpretació adequada d’aquesta informació.
Aquesta tasca es realitzarà avaluant els efectes dels motors de canvi global (canvis d’usos del sòl, escalfament global, espècies invasores, etc.), combinant mètodes i models quantitatius, amb un especial èmfasi en l’anàlisi de les sèries temporals de programes de seguiment a llarg termini de biodiversitat.
Participar en el desenvolupament d’estratègies innovadores per a la conservació de la biodiversitat, identificant àrees prioritàries d'acció.
Col·laborar estretament amb investigadors, institucions i altres parts interessades per millorar les anàlisis dels canvis en la biodiversitat i els serveis ecosistèmics.
Participar activament en processos de transferència de coneixement basats en evidència científica i proporcionar assessorament tècnic en la definició avaluació de polítiques ambientals.
Representar al CREAF en plataformes de recerca nacionals (OPNB) i intergovernamentals (IPBES, CBD) relacionats amb la governança de la biodiversitat i les polítiques ambientals.
REQUISITS NECESSARIS.
Doctorat en Biodiversitat, Ecologia, Ciències ambientals o equivalent Experiència demostrada en metodologies d’anàlisi del canvi en la biodiversitat, dels patrons espacio-temporals d’abundància i d’elaboració d’indicadors.
Llarg recorregut en projectes nacionals i europeus, en l’elaboració de deliverables i en tasques de coordinació i justificació de projectes, així com en col·laborar amb grups de recerca internacionals.
Bon coneixement d’estratègies i polítiques ambientals de la UE, Espanyoles i Catalanes.
Experiència en plataformes científiques dedicades a l’estudi de la biodiversitat i els seus canvis, tant a Catalunya com Espanya i Europa.
Experiencia en orquestrar processos de participació i co-creació amb múltiples actors donar resposta a necessitats específiques d’informació relacionades amb la conservació de la biodiversitat mitjançant la síntesi de coneixement i d’evidència científica disponible.
Experiència prèvia en centres CERCA.
Habilitats de comunicació escrita i oral en català, castellà i anglès.
Fluïdesa a l'hora d'exposar idees i debatre en públic.
CONDICIONS VALORABLES.
Màster en Conservació i gestió de la biodiversitat, Ecologia terrestre o equivalent.
Articles en revistes d’impacte i altres publicacions (p.
x.
llibres) relacionades amb la conservació de la biosiversitat.
Participació en entitats científiques relacionades amb el coneixement i la conservació de la biodiversitat i en programes de seguiment basats en ciència ciutadana.
Experiència amb grans bases de dades (PostgreSQL), sistemes d’informació geogràfica (QGIS, Miramon, etc) i llenguatges de programació associats (R, Python, etc.) Autonomia, flexibilitat, responsabilitat i capacitat de treball en equip.
Experiència prèvia de més de 10 anys en centres CERCA.
Incorporació immediata al CREAF.
Es prioritzaran les candidatures d'aquelles persones que tinguin una discapacitat reconeguda i acreditada igual o superior al 33%, sempre que la discapacitat sigui compatible amb l'acompliment adequat del lloc.
PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ.
1.
Admissió de candidatures.
els/les candidats/tes s’hauran d'inscriure a l’oferta de treball, amb un currículum i una carta de motivació (màxim 500 paraules) fins al 24 de setembre de .
No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la mateixa borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
2.
Preselecció.
determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
3.
Selecció.
valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
4.
Decisió final.
en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 4075347€ - 4075347€
Fecha de publicación
  • 15/09/2024
Fecha de expiración
  • 14/12/2024
Investigador/a en materiales y/o metalurgia, ref.: 24086
Asociación de industria navarra

Buena actitud y orientación a la identificación de oportunidades de promoción y de trabajos con empresas... operaciones en el laboratorio: procesos de recubrimiento superficial, técnicas de análisis y seguimiento de acciones de calidad... ain, asociación de la industria navarra, asociación de empresas......

Asistente de Ventas - ADV con Francés, Ref.: 24060
Asociación de industria navarra

Requisitos del puestose requiere: nivel de francés b2 o superior... atender y dar respuesta a consultas de clientes y del equipo comercial respecto al estado de ofertas, pedidos, plazos de entrega, materiales, dudas técnicas, etc... en dependencia de la dirección comercial, se encargará de conseguir......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Amb títol de director/a d’activitats de lleure... capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius... capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori... es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies......

MONITOR/A DE LLEURE
Sortim educacio i lleure sl

De dilluns a dimecres, de dimecres a divendres... de dilluns a divendres... busquem monitors/es i coordinadors/es de lleure per fer colònies durant la temporada escolar de l'abril al juny a diferents instal·lacions... tasques com a monitor/a per a colònies escolars a cases de colònies i càmping......

Customer Support Advisor - Flemish Market - Morning Shift
CPM Internacional

Gross per year... 24 holiday days per year on a full-time basis... working hours: full time (39 hours per week) - rotating schedule monday - sunday to 7 am to 4 pm, 5 days/week (rotative weekends, two weekends off per month guaranteed)... via will operate a micro mobility service in flanders, belgium......

Customer Support Advisor - Flemish Market - Afternoon Shift
CPM Internacional

Gross per year... 24 holiday days per year on a full-time basis... working hours: full time (39 hours per week) - rotating schedule monday - sunday from 12 noon to 9 pm, 5 days/week (rotative weekends, two weekends off per month guaranteed)... via will operate a micro mobility service in flanders......

CONSERGE
CATALANA DE TREBALL

Es precissa conserge per incorporació immediata per la zona de mataró... formació a càrrec de la empresa... requisitos del puestodisponibilitat per treballar caps de setmana i festius... disponibilitat per treballar caps de setmana i festius... carnet de conduir b1 i cotxe......

Operari servei Tècnic (Besalú-Girona)
Sortidors

Empresa dedicada al servei tècnic de sortidors de cervesa per tota la comarca de girona, amb magatzem ubicat a besalú... horari de 9 a 13h i de 15 a 18h... residència a la comarca de girona o voltants de besalú otros datos del puesto imprescindible: carnet b en vigor (no retirat)......

Medicina interna - trabajo en suecia
Paragona

Surgeries per year... • minimum sek 64,000 gross per month (minimum sek 41,450 net) • as a consultant or senior consultant between ca... (calls are paid separately) individual salary + annual salary increase + extra work shifts social benefit: child allowance - sek 1,250 net / month per child......

Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... realització de peces gràfiques senzilles i recerca d’imatges requisitos del puestorequisits: estudiant de publicitatimprescindible bilingüe, català i castellàclara orientació a......