Ver oferta completa

MKP

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

BARCELONA ACTIVA gestiona ofertes d'empreses que necessiten cobrir vacants de personal.
Les posicions que es publiquen no són per a Barcelona Activa.
NOMÉS ES TINDRAN EN COMPTE LES CANDIDATURES QUE ARRIBIN PER AQUEST CANAL.
El Servei de Cerca de Treballadors/es s'adreça a aquelles empreses del territori que necessiten incorporar nous professionals als seus equips i ofereix suport en la identificació de les vacants, el reclutament de personal i la preselecció de candidatures que s'ajustin als perfils sol·licitats.
Descripció de l'oferta Aquesta oferta forma part del  Job   Marketplace del Talent d’Economia social i solidària  que es realitzarà de manera presencial al  Saló de l’Ocupació  el dia  24 d’octubre de h a h  organitzat per Barcelona Activa i en col·laboració amb Tandem Social.
L’empresa Sepra servei de prevenció integral scc necessita cobrir 2 vacants de Tècnic-a de prevenció en riscos laborals Només s’avisarà  a les persones que compleixen amb els requisits sol.
icitats per l’empresa.
Es confirmarà assistència i detalls a través del correu electrònic.
Funcions.
Establir col·laboracions amb les companyes de l'equip de Prevenció i Salut per compartir tasques a realitzar a les empreses clientes, aprofitant l'especialització i coneixement de les persones tècniques de l'equip de prevenció i salut per donar un servei de qualitat.
Assistir a les reunions d'equip i d'expertesa per compartir coneixement, resoldre dubtes i la creació d'instruccions i plantilles tècniques per garantir el la formació continuada de les persones de l'equip i confeccionar les plantilles i documents adequats i ajustats a les normatives.
Assistir a judicis, en cas que una empresa o jutge ho sol·liciti, per fer front els compromisos de Sepra amb les empreses clientes.
Assessorar, presencialment o per altre mitjans, al conjunt d'empreses clientes en matèria de prevenció de riscos laborals per donar resposta a les dubtes que tinguin aquestes per donar una atenció i servei satisfactori.
Controlar l'activitat preventiva que es presta a clientes per garantir el compliment contractual amb les empreses clientes.
Definir la feina feta a les empreses clientes i també la dedicació de tasques internes a les aplicacions informàtiques d'assignades per si és necessari justificar a clientes i a d'altres estaments els serveis realitzats.
Realitzar les tasques derivades de projectes.
Tipus de relació professional.
Contracte Tipologia de contracte.
Indefinit Núm.
Hores setmanals.
40 Horari.
Dilluns a divendres de 8 a 15 i dos dies de 15 a 18 Retribució brut anual.
€ Requisits Categoria professional.
Tècnics superiors i assimilats Formació reglada requerida.
g.
Diplomatura Formació complementària.
Títol Superior en Prevenció de Riscos Laborals.
Preferentment amb les tres especialitats tècniques (seguretat, higiene, ergonomia i psicosociologia) o Grau professional Formació en espais confinats Formació en treballs en alçada Temps d'experiència.
+5 Competències personals més desenvolupades.
Competències digitals, Treball en equip i Cooperació, Negociació, Empatia, Aprenentatge i utilització de coneixements, Orientació al Client, Planificació i organització, Iniciativa, Comunicació Idiomes.
Castellà - Avançat, Català - Avançat
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Barcelona Activa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 09/09/2024
Fecha de expiración
  • 08/12/2024