Ver oferta completa

MKP

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

BARCELONA ACTIVA gestiona ofertes d'empreses que necessiten cobrir vacants de personal.
Les posicions que es publiquen no són per a Barcelona Activa.
NOMÉS ES TINDRAN EN COMPTE LES CANDIDATURES QUE ARRIBIN PER AQUEST CANAL.
El Servei de Cerca de Treballadors/es s'adreça a aquelles empreses del territori que necessiten incorporar nous professionals als seus equips i ofereix suport en la identificació de les vacants, el reclutament de personal i la preselecció de candidatures que s'ajustin als perfils sol·licitats.
Descripció de l'oferta Aquesta oferta forma part del  Job   Marketplace de les INDUSTRIES CULTURALS I CRATIVES  que es realitzarà de manera presencial al  Saló de l’Ocupació  (Fira de Barcelona) el dijous 24 d’octubre de h a h, organitzat per Barcelona Activa.
L’empresa  FILM CLUB necessita cobrir 1 vacant de.
PROJECT MANAGER Només s’avisarà  a les persones que compleixen amb els requisits sol.
icitats per l’empresa.
Es confirmarà assistència i detalls a través del correu electrònic.
MISSIÓ.
El Project Manager de Filmpedia és responsable de supervisar les operacions diàries de l'organització, garantint que els processos interns s'alineen amb els objectius estratègics i valors de l'organització.
Aquesta clau implica la gestió eficient de els recursos, la coordinació d'equips i projectes, i l'optimització continua de les activitats operatives per assegurar el creixement i la sostenibilitat de Filmpedia.
FUNCIONS.
Liderar i supervisar les operacions diàries de l'organització, assegurant la implementació eficient de processos que permeten assolir els objectius establerts Gestionar i coordinar els equips interns, promovent una cultura de treball col·laboratiu, productiva i orientada a resultats.
Supervisar la planificació i l'execució de projectes clau, garantint que se'ls cumplan els terminis i els recursos són assignatures de manera eficient.
Optimitzar els processos interns i els fluxos de treball, implementant millores contínues que impulsin l'eficiència operativa i redueixen els costos.
Col·laborar amb la Direcció i altres líders clau en la definició d'estratègies de creixement i ampliació, alineant les operacions amb la missió i la visió de Filmpedia.
Monitorejar el rendiment operatiu, utilitzant indicadors clau de rendiment (KPIs) per avaluar l'èxit de les iniciatives i ajustar les estratègies quan sigui necessari.
Gestionar els recursos financers i operatius, assegurant el compliment del pressupost i contribuint al desenvolupament sostenible de l'organització.
Estar en contacte amb socis estratègics i stakeholders clau, potenciant les relacions que recolzen el desenvolupament i la sostenibilitat de l'organització.
CONDICIONS LABORALS.
Seràs membre d'un equip jove implicat en la gestió de projectes d'innovació educativa i cultural com a via d'impacte social i econòmic Tipus de relació professional.
Contracte Tipologia de contracte.
Indefinit Retribució en funció de vàlua i experiència Jornada laboral flexible Treball en remot full time Ambient de treball amable i respectuós amb la conciliació personal Requisits Categoria professional.
Comandaments intermedis Temps d'experiència.
mínim 3 anys en gestió operativa a l'àmbit de startups, innovació tecnològica, producte digital i/o agència Competències personals més desenvolupades.
Lideratge, Negociació, Orientació a l'assoliment, Comunicació, Habilitats analítiques Habilitat per liderar equips multidisciplinars i gestionar projectes Capacitat per prendre decisions estratègiques i operatives sota pressió Coneixement de la gestió financera i pressupostària a organitzacions sense afany de lucre
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Barcelona Activa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 08/10/2024
Fecha de expiración
  • 06/01/2025