Ver oferta completa

MOSSO/A DE MAGATZEM

La Mata - Toledo

Descripción de la oferta de empleo

Tens experiència com a mosso/a de magatzem i vols emprendre un nou repte? Si es així, aquesta oferta és per tu! Des dAdecco Girona estem cercant a un/a Mosso/a de magatzem, per una important empresa a Mata, dedicada a la venta de material elèctric i dil·luminació per a indústries i particulars.
Actualment necessiten una persona que gestioni el magatzem.
Les teves funcions seran.
- Recepcionar mercaderia - Revisar el material - Separar material per stock i per servir - Preparació de comandes i expedicions - Ordre del magatzem En Adecco creemos en la igualdad de oportunidades y apostamos por el Talento Sin Etiquetas Requisitos - INDISPENSABLE CARNET DE CONDUIR, per si en algún moment puntual ha de repartir material amb la furgoneta - Disponibilitat inmediata ¿Qué ofrecemos? - Contracte amb incorporació directa per empresa.
- Horari flexible de 8-18h, de Dilluns a Divendres, a pactar amb el candidat.
- Salari en funció de lexperiència i vàlua del candidat.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 29/08/2024
Fecha de expiración
  • 27/11/2024
Operari servei Tècnic (Besalú-Girona)
Sortidors

El magatzem està situat a besalú però es treballarà per tota la comarca... empresa dedicada al servei tècnic de sortidors de cervesa per tota la comarca de girona, amb magatzem ubicat a besalú... se cerca una persona amb ganes de treballar i aprendre, amb do de gent, que li agradi conduir, i una mica......