Ver oferta completa

OFICIAL/A DE XARXES

Sant Feliu de Guíxols - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Aqualia empresa especialitzada en la gestió del cicle integral de l'aigua, requereix incorporar un/a operari/a de xarxes per :
* Realitzar reparacions d'avaries, escomeses i actuacions de manteniment de xarxa de proveïment i sanejament.
* Instal·lar i/o substituir canonades, escomeses i altres elements de xarxa en distints materials (principalment PEAD, FD i PVC).
* Inspeccionar i analitzar els avisos dels clients: comprovació de filtracions trencaments en la xarxa, etc. Instal·lar, llegir i substituir comptadors.
* Executar corts i reconnexions de subministrament.
* Tenir a la disposició de l'equip de treball el material per a la realització de les actuacions (vehicles, eines, maquinària, tanques, senyals, etc.).
* Coordinar i sol·licitar els treballs d'obra civil (pròpia o subcontracta),
*Cobertura de reguardes 24h (1 setmana de cada 4), Experiència 5 anys. Mínim 5 anys en la realització de manera autònoma de treballs de lampisteria (aigua potable i sanejament). Competències / coneixements: * Titulació Requerida:- F.P. I (Electricitat / Lampisteria) / Certificat Professional muntatge i manteniment Xarxes d'Aigua.
* Coneixements Específics imprescindibles en el funcionament xarxa de proveïment i sanejament, lampisteria, canonades, claus de presa per a escomeses, vàlvules, etc., interpretació i maneig de plans i detecció de fugides.
És valorarà tenir carnet d'instal·lador d'aigua, coneixements en materials de construcció i obra civil, soldadura en polietilè, tenir carnet instal·lador de llum.
* Responsabilitat, autonomia, treball en equip. Permisos de conduir: b
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • AQUALIA GESTION INTEGRAL DEL AGUA, S.A
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 02/09/2024
Fecha de expiración
  • 01/12/2024
Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... pujar vídeos a youtube i redacció dels copys: titulars i textos, així com tags…- escolta i atenció dels comentaris, preguntes, suggeriments o incidències de diverses comunitats......

Peluquer@ dream´s peluqueros
Dream´s peluqueros santander

Dream´s peluqueros ¿eres oficiala o ayudante de peluquería? ven... tel: 942-07 71 81 !llámanos! -correo de contanto: *****@***** ¡envianos tu curriculum o teléfono de contacto! también puedes pasarte por el salón... personas que sientan verdadera pasión por la peluquería, con ganas de sugerir e innovar......