Ver oferta completa

PEONS MANTENIMENT

Banyoles - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Dins les tasques a realitzar estan:
- manteniment en general d'instal.lacions ( aigua i electricitat bàsiques)
- petites reparacions de paleteria
- suport als responsables de manteniment en les tasques encomanades. Experiència 1 mesos. Aquesta contractació és subvencionada pel SOC, per tant, s'han de complir uns requisits imprescindibles.
- 1 persona: MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
- 1 persona : persones en situació d'atur de llarga durada (6 mesos en un període de 18 mesos anteriors) , no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
Totes dues persones han de disposar de formació reglada homologada i finalitzada: FORMACIÓ EGB- ESO
Valorable carnet de conduir.. Competències / coneixements: Imprescindible titulació finalitzada. Permisos de conduir: b. espanyol (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar), català (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 05/09/2024
Fecha de expiración
  • 04/12/2024
Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte... experiència en el treball socioeducatiu amb infants en desavantatge social... formació preferentment estudiant cicle formatiu de grau superior en integració social, animació sociocultural o relacionats o bé cursant (mínim 2 cursos......