Ver oferta completa

PERRUQUER/A - ESTILISTA

Descripción de la oferta de empleo

Com a Perruquer/a, les teves principals responsabilitats seran:

Tallar i pentinar el cabell: Realitzar talls de cabell per a homes, dones i nens, seguint les peticions dels clients i aplicant tècniques actuals.

Coloració i tractaments capil·lars: Aplicar tints, metxes, balayage i altres tècniques de coloració, així com tractaments de cura i reparació del cabell (keratina, hidratació, etc.).

Assessorament personalitzat: Proporcionar consells professionals als clients sobre el millor estil, color o tractament segons les seves necessitats i característiques personals.

Pentinar i estilitzar per esdeveniments especials: Crear pentinats d'ocasió com recollits o semirecollits per casaments, festes i altres esdeveniments.

Raspalls, assecats i planxats: Dominar tècniques per a deixar el cabell llis, ondulat o amb volum, segons el que requereixi el client.

Atenció al client: Oferir un servei excel·lent i garantir la satisfacció del client en cada visita, amb un tracte amable i professional.

Neteja i manteniment del lloc de treball: Assegurar la higiene i organització de les eines i la zona de treball, seguint els protocols de seguretat i salut.
Experiència 2 anys. Experiència prèvia al sector, capaç de treballar de manera autònoma i amb un alt nivell de professionalitat. Els requisits d'experiència són els següents:
Domini de les tècniques de tall per a homes, dones i nens.
Experiència demostrable en coloració capil·lar.
Coneixements i experiència en tractaments capil·lars.
Experiència en pentinats d'esdeveniments.
Capacitat per oferir assessorament personalitzat als clients sobre estils, productes i cures del cabell.. Competències / coneixements: A més de l'experiència tècnica, busquem una persona que demostri les següents competències i qualitats personals:

Responsabilitat i compromís: Esperem una persona responsable i compromesa amb la seva feina, capaç de complir amb els horaris, oferir un servei de qualitat i tenir cura dels detalls.

Implicació i motivació: Cerquem una persona implicada amb l'equip i els objectius del saló, amb ganes de millorar i créixer professionalment. La formació contínua és clau, i es valora una actitud proactiva cap a l’aprenentatge de noves tècniques.

Orientació al client: Un alt nivell d’atenció al client és imprescindible. Busquem algú amable, empàtic i amb habilitats comunicatives, capaç de crear una bona relació amb els clients i fidelitzar-los.

Capacitat per treballar en equip: Tot i la necessitat de treballar de manera autònoma, és essencial que sàpigues col·laborar amb la resta de l'equip, aportant bon ambient i disposició per ajudar en les diferents tasques del saló.

Flexibilitat i adaptabilitat: En un entorn dinàmic, es valora una persona flexible que pugui adaptar-se a canvis d’horari o necessitats del negoci quan calgui.

Residència a Vic o rodalies: Es valorarà especialment que els candidats visquin a Vic o en poblacions properes per facilitar la disponibilitat i l’adaptació als horaris del saló. Permisos de conduir: b. català (parlat superior, escrit superior), espanyol (parlat superior, escrit superior)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • CAROL BRUGUERA
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 26/09/2024
Fecha de expiración
  • 25/12/2024
Chicas para balayage
AGENCIA AIRE

Look 2 para hacer color marrones, cobrizos dorado, melocotón, según tu base estilista adaptara al color... el día del evento es el día lunes 3 junio en horario de mañana aproximadamente 9 a 14 horas aprox según tu cabello, estilista hablara contigo por si necesitas preparación previa del cabello día......

Chicas para tinte o mechas
AGENCIA AIRE

Estilista acordara contigo el tono... necesitas o quieres una sesión de peluquería realizado por estilista profesional de importante marca wella profesional, esta es tu ocasión; es para hacer look1 color en tonos cobrizos suaves o look 2mechas suaves rosados elegante y queda muy natural mira ejemplos......

Peluquero/a
Juan romero (grup estilista)

C som multiespai... se ofrece contrato indefinido y jornada completa... se precisan 2 oficiales de primera para peluqueria en corte ingles ( can drago) y en c... requisitos del puesto oficial 1 con experiencia......

Chicas para cambio de color
AGENCIA AIRE

*santiago compostela* ¡¡¡ evento peluquería por estilista profesional importante marca... seleccionamos cualquieras de estos perfiles; chicas con cabellos rubios, decolorados, aclarados, resto de mechas o rubia, que quiera pasar su cabello a tonos más natural si perder su gama de color o naturalizar......

Chicas para balayage
AGENCIA AIRE

Chicas de gamas castaño para realizar mechas de gamas castaño claro- rubio oscurorealizado por estilista profesional importante marca peluquería... las palmas gran canarias¡¡¡ casting – pagamos 100€... casting por fotos, la selección es por fotos... si estas interesada en asistir a este evento, envíanos......

Chicas para modelo de balayage
AGENCIA AIRE

Tarragona agencia aire realiza casting online “selección por fotos de chicas para color o mechas” necesitas una sesión peluquería, estilista profesional de importante marca realiza los siguientes looks, una buena ocasión de estar guapa , tener imágenes para ampliar tu experiencia como modelo y te pagamos......