Ver oferta completa

POSTDOCTORAL RESEARCHER (REF:)

Descripción de la oferta de empleo

L'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) és un centre de recerca públic situat a Badalona (Barcelonès) que té com a objectiu principal incrementar el coneixement científic per transformar-lo en solucions per millorar la salut i atenció mèdica dels pacients i de la comunitat.
L'Institut està associat a un dels grans hospitals universitaris de l'àrea de Barcelona, l'Hospital Germans Trias i Pujol, i forma part del campus biomèdic de Can Ruti.
És un centre CERCA i també està acreditat com a centre d'excel·lència per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), sent l'encarregat de coordinar la gestió de la recerca i l'estratègia científica del campus, treballant en estreta col·laboració amb els altres centres que s'hi ubiquen.
Actualment, es precisa incorporar un/a investigador/a postdoctoral pel grup de Recerca en Insuficiència Cardíaca i Regeneració Cardíaca (ICREC) per al projecte amb títol "Organoides cardiacos para terapia celular en un modelo preclinico de infarto de miocardio.
ONEIDA Study", assaig preclínic que estem promovent i coordinant des del grup de Regeneració i Insuficiència Cardíaca (ICREC) i el Servei de Cardiologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Investigador Principal Dr.
Antoni Bayes-Genis, Director de l'Institut del Cor; Dra.
Carolina Gálvez-Montón, Coordinadora Grup ICREC).
amb l'objectiu de donar suport tant a protocols de la indústria farmacèutica, com propis.
ES REQUEREIX.
Nivell d'estudis requerits.
Estar en possessió del títol de Doctor preferentment en Biologia, Bioquímica, Biotecnologia o Biomedicina.
Idiomes.
Acreditar un bon nivell d'anglès B2-C1 Coneixements específics.
Disposició per treballar en l'àrea de les malalties cardiovasculars i regeneració cardíaca.
Disposició per treballar en equip.
Experiència requerida.
Es valorarà també experiència en les tècniques experimentals següents.
cultiu cel·lular, enginyeria tissular, tècniques d'histologia, i immunohistoquímica.
FUNCIONS.
Les tasques a portar a terme són.
Realització de tècniques i protocols de laboratori tant generals com específiques (cultiu cel·lular, estudis histològics, immunohistoquímics, PCR, Western Blot, entre d'altres).
Desenvolupament de diferents protocols associats a les línies de recerca.
Anàlisi estadística de dades.
Redacció i revisió d'articles científics i projectes tant de convocatòries competitives com privades.
Col·laboració amb altres investigadors en totes las tasques necessàries per a l'assoliment dels objectius del grup.
S'OFEREIX  Tipus de contracte i jornada.
Indefinit per activitats cientifico-tècniques segons la llei de la ciència ; jornada parcial de10 hores setmanals.
Data d'incorporació.
21 de octubre Les retribucions brutes anuals inherents a la plaça objecte de la present convocatòria, seran fixades en funció de l'experiència aportada i les aptituds de la persona candidata, distribuïdes en 12 pagues.
Rang salarial.
€/bruts anuals  Retribució flexible (tiquet guarderia).
Càpsules formatives a càrrec de la empresa.
23 dies de vacances + 5 dies personals anuals + 2 dies personals anuals per Setmana Santa + 2 dies personals anuals per Nadal.
Formar part d'un centre de recerca multidisciplinari excel·lent amb el distintiu HRS4R.
PER MÉS INFORMACIÓ Pots consultar aquí   PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Les persones interessades han d'enviar carta de motivació explicant el seu interès en el lloc, el seu CV i contacte de 2 referències per correu electrònic a l'adreça seleccio(ELIMINAR)@igtp.
at.
NO ES CONSIDERARAN LES CANDIDATURES QUE NO INDIQUIN LA REFERÈNCIA DE L'OFERTA EN L'ASSUMPTE.
Les sol·licituds s'avaluaran d'acord amb els principis informadors i els objectius dels sistemes de provisió, seguint el procés descrit a continuació.
Avaluació curricular.
anàlisi del currículum vitae per valorar aspectes relacionats amb la formació, la trajectòria professional i l'experiència en posicions relacionades amb el lloc de treball objecte de selecció.
Entrevista personal.
un cop valorat el currículum, les persones seleccionades seran convocades a una entrevista personal per constatar i ampliar la informació detallada en el currículum i per valorar els aspectes relacionats amb l'experiència i les competències professionals.
Després d'una preselecció de les candidatures, s'entrevistarà a les que s'adaptin millor a la posició a cobrir.
TERMINI DE PRESENTACIÓ El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia .
POSTDOCTORAL RESEARCHER (REF..
) (PDF Mb)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 26/09/2024
Fecha de expiración
  • 25/12/2024
Investigador/a en materiales y/o metalurgia, ref.: 24086
Asociación de industria navarra

Nivel alto de inglés, tanto hablado como escrito... buen ambiente de trabajo y flexibilidad horaria... compromiso de ain con la igualdad de oportunidades: en ain apostamos por la diversidad y la inclusión, defendiendo la igualdad de oportunidades y la no discriminación de ninguna persona por razón de......

Asistente de Ventas - ADV con Francés, Ref.: 24060
Asociación de industria navarra

Se valorará contar con alguna experiencia en funciones similares y/o atención a cliente, preferiblemente en empresa industrial... otros datos del puestose ofrece: incorporación inmediata a puesto estable con plan de formación y desarrollo profesional en empresa consolidada de carácter internacional......

CALL 39-2023-2
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Who are we looking for ? the packet optical networks and services (pons) research unit is searching for interested candidates in a researcher position... the researcher shall collaborate with other ru members and external organizations to reach the proposed objectives what do we offer? : we offer a......

CALL 43-2023-1
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Who are we looking for? the packet optical networks and services (pons) research unit is searching for interested candidates in a researcher position... cttc promotes itself as a provider of a stimulating and favourable work environment for researchers... annual gross salary according to the profile......