Ver oferta completa

PROGRAMADOR/A

Descripción de la oferta de empleo

Tens ganes d’incorporar-te a un holding industrial amb presència internacional, aprendre del nostre negoci i ajudar-nos a garantir que els projectes de TI s’alineïn amb l’estratègia de les diferents empreses del grup? Vols treballar com a PROGRAMADOR/A per un holding industrial amb presència internacional que està en ple procés de transformació digital de tots els seus negocis? Els nostres valors són la proximitat a les persones, la passió per la feina ben feta, el compromís amb els/les nostres clients i el nostre equip i la responsabilitat social amb el territori.
Volem contribuir a l'èxit i al creixement de l'organització a través de l'ús estratègic de la tecnologia i necessitem la persona que lideri aquest projecte i gestioni proactivament la demanda, classificant i planificant els requeriments que arriben al departament IT.
El Que Fem Lliurem programari de qualitat Ens motiva la satisfacció de la feina ben feta Fem millores incrementals Practiquem el Manifest Agile Seguim el marc de treball Scrum Evitem els processos innecessaris Utilitzem les eines adequades per a cada tasca El Que Busquem Ambició per créixer com a desenvolupador/a full-stack Analític/a Una actitud proactiva Passió per la qualitat i atenció al detall Aprendre dels errors per millorar Resoldre problemes, ja sigui de codi o de processos Tendència a automatitzar tant com sigui possible Bones habilitats comunicatives Un grau en Informàtica, Enginyeria Informàtica, o experiència laboral demostrable en aquest camp Tenir la residència o la intenció d'establir-la a prop del lloc de treball a Girona Català (parlat) i anglès (escrit i parlat) Seria un Plus Experiència en DevOps Coneixements en seguretat Tecnologies i Eines que Utilitzem Frontend en Angular Backend en.
ET Core Base de dades en SQL i Redis Infraestructura desacoblada a AWS Infraestructura com a codi amb Terraform CI/CD amb GitHub Gestió de projectes amb Jira Documentació amb Confluence Els Nostres Valors d'Equip.
Positivitat.
la negativitat és l’enemic del progrés Confiança i Transparència.
promovem un feedback directe i continu Aprenentatge.
pensa en gran, comença petit, aprèn ràpid! El Que Busquem Ambició per créixer com a desenvolupador/a full-stack Analític/a Una actitud proactiva Passió per la qualitat i atenció al detall Aprendre dels errors per millorar Resoldre problemes, ja sigui de codi o de processos Tendència a automatitzar tant com sigui possible Bones habilitats comunicatives Un grau en Informàtica, Enginyeria Informàtica, o experiència laboral demostrable en aquest camp Tenir la residència o la intenció d'establir-la a prop del lloc de treball a Girona Català (parlat) i anglès (escrit i parlat) Seria un Plus Experiència en DevOps Coneixements en seguretat Tecnologies i Eines que Utilitzem Frontend en Angular Backend en.
ET Core Base de dades en SQL i Redis Infraestructura desacoblada a AWS Infraestructura com a codi amb Terraform CI/CD amb GitHub Gestió de projectes amb Jira Documentació amb Confluence
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 03/10/2024
Fecha de expiración
  • 01/01/2025