Ver oferta completa

PRÀCTIQUES DEPARTAMENT D'INSPECCIONS ÀREA CATALUNYA

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Què es realitza en l'àrea? Des del departament d'Inspecció gestionem les pèrdues no tècniques de la xarxa de distribució i gestió de mesura elèctrica, sent un dels objectius principals de E-distribució.
Entre altres funcions està la gestió dels punts davantera, generacions, autoconsums i recuperacions d'energia.
I quines seran les funcions relacionades? Principalment treballarem donant suport i resolució en les àrees de.
Anomalies i incidències de tota mena de comunicació, lectura, instal·lació, programació) que afecti la mesura.
Coordinació i revisió de les instal·lacions d'enllaç i la seva accessibilitat, així com les verificacions sistemàtiques.
Control, verificació, inspecció, comprovació i atenció d'incidències en equips de mesura del seu àmbit d'actuació, optimitzant les condicions de qualitat i costos.
Aplicar criteris per a decidir sobre la modificació en instal·lacions d'enllaç derivades de la instal·lació o modificació d'equips d'alta tensió.
Suport en àrea per a controlar o realitzar si és el cas la instal·lació, posada en marxa i manteniment de punts davantera reglamentaris en subestacions.
Resolució de les incidències de mesura i telemesura en fronteres de distribució conjuntament amb l'operador del sistema.
Control i seguiment de la instal·lació i explotació d'equips de mesura, analitzant i fent seguiment de la rendibilitat de les inspeccions sistemàtiques optimitzant qualitat.
Garantir l'aplicació dels criteris i procediments d'actuació en aquesta matèria.
Canalització de propostes de millora sobre els sistemes existents.
Coordinar la inspecció dels subministraments del seu àmbit, a fi de maximitzar la recuperació de l'energia perduda no tècnica i fer els treballs més complexos, d'acord amb les polítiques i procediments existents, realitzant l'aixecament d'actes d'inspecció més complexes i la resta de les tasques associades que procedeixin, supervisant l'activitat realitzada per uns altres.
Elaborar periòdicament una anàlisi de les inspeccions realitzades per a la millora en la recuperació de l'energia i que eviti majors pèrdues en el futur.
Informar de les activitats de les campanyes planificades.
Vigilar que la productivitat de cada campanya no sigui inferior a l'esperada.
Posar en marxa i verificar instal·lacions de Règim Especial i Autoconsum.
Et comptarem més detalls durant l'entrevista.
Per a poder fer aquest treball què necessitem de tu? Serà requisit indispensable per a l'ocupació de la posició que comptis amb la següent formació i/o experiència.
Perfil 1.
Formació Especialitat elèctrica/electrònica/energia MS Office basics (Word, Excel, Powepoint) Outlook Reglament baixa tensió (Vademecum, NRZ) Perfil 2.
Formació relacionada amb resta d'àmbits d'enginyeria MS Office basics (Word, Excel, Powepoint) Outlook Design thinking Data & Analytics Power BI Serà valorable.
Experiència prèvia i familiaritat amb els procediments i sistemes de e-Distribució Xarxes Digitals, així com experiència en el tracte amb personal d'altres empreses, organismes i clients.
SAP.
Coneixements d'anglès nivell alt.
I ara segur que t'interessa, t'oferim.
Des del primer moment un model de treball híbrid, combinant uns dies en l'oficina i altres fora d'ella i diferents opcions de flexibilitat horària.
Si creus que aquesta oferta suposa una oportunitat de desenvolupament i un repte per a tu, no dubtis i inscriu-te! Només has d'aplicar a aquesta oferta d'ocupació.
Finalment, però no menys important, per a nosaltres la diversitat i la inclusió són punts essencials en el nostre dia a dia, per la qual cosa en els nostres processos de selecció sempre comptem amb totes les persones que mostren el seu interès i tenen el perfil que busquem.
Integrem i incloem la diversitat de persones en tots els seus sentits.
Si vols conèixer una mica més sobre Endesa i Enel, et convidem que facis clic en aquests enllaços.
Endesa.
  https://www.
ndesa.
om/es/sobre-endesa/quienes-somos Edistribución.
https://www.
distribucion.
om/es/conocenos.
tml
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Endesa E-Distribución
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 02/09/2024
Fecha de expiración
  • 01/12/2024
Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... dedicació: mitja jornada (matins)... possibilitat d’adaptar-nos als horaris dels candidats, segons les classes... tasques de suport: - creació de posts per a blogs de diferents......

Monitor/a d'activitats extraescolars esportives
Klousner SL

Cerquem monitor/a per dues activitats esportives de futbol i roda d'esports amb infants de primària a una escola de badalona... les tasques a desenvolupar són: programació i dinamització de les sessions seguiment dels alumnes requisitos del puesto titulació de monitor/a de lleure titulació i experiència......

Analista programador (teletrabajo - residentes en catalunya)
Antay mobile solutions

) ciclo de vida completo del proyecto desde la definición de la arquitectura técnica de la solución hasta la implantación... formación: grado en ciencias informáticas, ingeniería de software o en un campo relacionado... antay mobile solutions precisa incorporar un analista programador en modalidad de......

Monitor/a d'activitats extraescolars
Klousner SL

Cerquem monitors/es per a activitats extraescolars (esportives, artístiques i de llengua anglesa) a diferents escoles de sant adrià de besòs... experiència en activitats similars... títol de monitor/a de lleure... l'horari varia en funció de l'activitat i l'escola... possibilitat d'incorporació immediata......

Profesorado del área de letras
Avanza formación

Enviar el cv a *****@*****... contrato laboral según horas... persona responsable... horario de tarde... academia busca profesor/a de refuerzo de letras:inglés, lengua, lingua e historia para secundaria y bachillerato... máster del profesorado......

Profesorado del área de ciencias
Avanza formación

Academia busca profesor/a de ciencias: matemáticas, física y química y tecnología para secundaria y bachillerato... persona responsable... enviar el cv *****@*****... contrato laboral según convenio... horario de tarde... máster del profesorado......

BUSINESS ANALYST
COSTA BRAVA FOODS

Detall de les funcions del lloc de feina• lead projects related commercial excellence • supports the sales team, analyzing complex data base, obtaining conclusion and making recommendations• supports with the existing sales tools and data base, follows up with sales team to ensure their comprehension......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Competència en la direcció i el lideratge de l’equip contractat, voluntariat i alumnes en pràctiques... coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques... capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius......

Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques... capacitat de treballar en equip i organitzar equips de voluntariat i estudiants en pràctiques... experiència en el treball socioeducatiu amb infants en desavantatge social... formació preferentment estudiant cicle formatiu de......

Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De la sentiu num... otros datos del puesto els aspirants poden consultar les bases i condicions de l'oferta a la web: www... oferim contractació indefinida en jornada laboral torn de matí de dilluns a diumenge (amb descanso reglamentaris) i amb una retribució salarial segons conveni + plusos......