Ver oferta completa

SERVEI DE POSTVENDA D'ADMISSIONS

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Registrar i actualitzar la informació dels estudiants a la base de dades: programes d’estudis, assignatures, plans financers, etc.
Gestionar amb rigor els expedients dels estudiants durant el procés d’admissió fins a la seva arribada al campus.
Garantir, sota la supervisió del departament de verificació, la validesa i conformitat de la documentació aportada pels estudiants, amb especial atenció als programes oficials.
Enviar als estudiants el document LOA (Letter of Acceptance) i les cartes de visat en el cas d’estudiants internacionals, així com altres documents que puguin requerir, prèvia consulta amb el coordinador d’admissions.
Organitzar reunions grupals (online) abans de l'inici del curs per resoldre qüestions d'interès i fomentar la comunitat entre els grups d'estudiants.
Control de l'estoc de material promocional i suport en esdeveniments (trucades de confirmació, preparació de marxandatge, gestió d'espais, etc.). Experiència 1 anys. Experiència en atenció al client.
Bon domini del paquet Microsoft Office.
Es valorarà experiència en gestió administrativa en el sector educatiu.
Disponibilitat per participar en esdeveniments especials (jornades de portes obertes, graduacions, benvinguda de nous alumnes, etc.).. Competències / coneixements: Alta capacitat d’organització
Autonomia i habilitat per resoldre problemes o incidències
Bones aptituds comunicatives
Fiabilitat i discreció, especialment pel tractament d'informació confidencial
Flexibilitat i capacitat d'adaptació a entorns dinàmics català (parlat c2 - d.mestratge, escrit c2 - d.mestratge), anglès (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c2 - d.mestratge, escrit c2 - d.mestratge)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • LCI BARCELONA
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 26/09/2024
Fecha de expiración
  • 25/12/2024
Operari servei Tècnic (Besalú-Girona)
Sortidors

Empresa dedicada al servei tècnic de sortidors de cervesa per tota la comarca de girona, amb magatzem ubicat a besalú... horari de 9 a 13h i de 15 a 18h... residència a la comarca de girona o voltants de besalú otros datos del puesto imprescindible: carnet b en vigor (no retirat)......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Amb títol de director/a d’activitats de lleure... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... coordinació de temes vinculats amb el programa proinfància... otros datos del puesto horari 30h setmanals en horari de tardes de dilluns a divendres......

Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... de la sentiu num... a, empresa municipal de l'ajuntament de castelldefels, precisa incorporar encarregat/da en dependència directa del cap de servei es responsabilitzarà principalment de coordinar a l'equip de recollida de residus i neteja......