Ver oferta completa

SUBSTITUCIONS - SERVEIS RESIDENCIALS - FUNDACIó RESILIS

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

SERVEIS RESIDENCIALS.
CREI, CRAE, UFA, CA, PIS TUTELAT Substitucions a serveis residencials, de Fundació Resilis   Plataforma Educativa agrupa diverses organitzacions d'iniciativa social on dissenyem i desenvolupem programes i serveis especialitzats per millorar la qualitat de vida de les persones vulnerables i en risc d'exclusió social optimitzant la innovació i el treball conjunt.
Des de Fundació Resilis treballem per a que infants i adolescents puguin exercir el seu dret de créixer en entorns segurs i assolir la seva autonomia.
Ho fem desenvolupant projectes i programes d'atenció integral i serveis d'à mbit socioeducatiu i comunitari.
Aquesta oferta està  destinada a persones professionals interessades en conèixer la intervenció educativa a infants i adolescents en situació de risc d'exclusió social en l'à mbit residencial que vulguin treballar fent suplències en centres d'acollida, centres residencials d'acció educativa i centres residencials d'educació intensiva de la nostra entitat.
Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és SÍ, aquest és el teu projecte! En el teu dia a dia haurà s d'intervenir com agent educatiu a nivell individual, grupal i/o comunitari, realitzar accions educatives, elaborar informes i documentació, planificar activitats i fer seguiment educatiu, desenvolupar tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment i coordinar-te interdisciplinà riament de forma interna i externa.
Alguns dels teus reptes seran els següents.
Actuar amb coherència amb el projecte del servei i la missió de l'entitat.
Respectar la dignitat de la infà ncia i adolescència, la seva famália i la de totes les persones del centre, independentment del seu origen i de la seva cultura.
Ser una persona objectiva i saber mantenir la distà ncia à²ptima, establint vincles afectius de manera positiva que afavoreixin el creixement personal dels i de les adolescents.
Capacitat de treballar a nivell individual i grupal, d'empatia per tal de comprendre millor a l'altre i capacitat de donar respostes immediates en situacions imprevistes.
Ser una persona creativa i saber gestionar els recursos disponibles, gestionant les crisis i els conflictes, treballant sota pressió i formant-se de manera continuada.
Quins requisits has de complir? Diplomatura/Grau en Educació Social o estar estudiant el grau d'Educació Social, CFGS d'Integració Social.
Valorable disposar de formació complementà ria especáfica en el camp de la protecció a la infà ncia i l'adolescència.
És recomanable català  parlat i escrit.
Disposar de carnet de conduir des de més d'1 any i vehicle propi.
En compliment de l'article 13.
de la Llei Orgà nica , de Protecció Jurádica dels i de les menors, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.
Que t'oferim?  Conèixer el servei i la possibilitat de participar en els processos de selecció per vacants estables.
Horari.
Matins, tardes, nits, caps de setmana, en funció de la disponibilitat.
Categoria.
Salari segons categoria del conveni d'acció social.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 27/08/2024
Fecha de expiración
  • 25/11/2024
Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

Requisitos del puesto què busquem? busquem una persona amb titulació mínima de l'eso o graduat escolar, amb domini de la llengua castellana i b2 de la llengua catalana, carnet de conduir de tipus b en vigor i que aporti una experiència mínima de 3 anys com a encarregat de serveis municipals de neteja......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius... coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques... contractació contracte indefinit... amb títol de director/a d’activitats de lleure......