Ver oferta completa

TÈCNIC INFORMÀTIC

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Empresa de gestió de targetes de l' àrea metropolitana de Barcelona precissa l'incorporació de TÈCNIC INFORMÀTIC.
Funcions.
- Tasques bàsiques de gestió de BBDD, backup, comprovació de perfils de consulta/operació (logs) i fitxers - Manteniment i suport d’aplicacions de tarifació social i d’atenció al ciutadà de programari propi.
- Suport en el desenvolupament de nous aplicatius i/o processos - Suport al desenvolupament de projectes informàtics relatius al manteniment i millora de serveis i aplicatius de gestió, atenció i tramitació (Targeta Rosa, Passi Acompanyant, T-16, T-Verda, ZBE, etc.).
- Suport en la definició d’arquitectures i sistemes IT/Hardware per a l’ampliació de bases de dades actuals i per incorporar altres serveis de l’AMB.
- Suport en el desenvolupament i coordinació de projectes software/aplicatius relacionats amb la gestió de tràmits del catàleg d’atenció al usuari i al ciutadà.
- Tasques de documentació i arxiu.
- Altres tasques auxiliars del departament tècnic/informàtic que li siguin encomanades.
Requisitos - Titulació.
Cicle formatiu grau superior en informàtica, o cursos reglats equivalents.
- Mínim de dos anys d’experiència professional en llocs de treball / projectes similars a alguna de les tipologies de tasques descrites.
- Coneixement de llenguatges de programació.
HTML, JAVA, C++,.
ET - Coneixement de frameworks Angular, Node, React, ASP.
et.
- Coneixement i capacitacions tècniques en desenvolupament de software, programari i sistemes IT (arquitecte de software, analista funcional, analista tècnic, arquitecte de continguts i analista programador).
- Relació amb clients i proveïdors.
- Dinamització i participació d’equips multi-disciplinars, i d’àmbits locals i internacionals.
- Coneixement dels sistemes operatius Windows i Linux (servidors i clients) - Coneixement d’aplicacions ofimàtiques i de disseny - Coneixement de bases de dades (SQL Server, MYSQL, MongoDB).
- Domini del català i del castellà Se ofrece - Contracte de caràcter temporal d'un mes, possible opció a ampliar una mica més.
- Horari.
dilluns a divendres de 8 a h - Salari.
€ b/hora (€ b/mes) - Ubicació.
centre de Barcelona
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 17/10/2024
Fecha de expiración
  • 15/01/2025
Operari servei Tècnic (Besalú-Girona)
Sortidors

Empresa dedicada al servei tècnic de sortidors de cervesa per tota la comarca de girona, amb magatzem ubicat a besalú... (horari orientatiu, + 2 caps de setmana al mes nomes per averies) requisitos del puesto es requereix disponibilitat i flexibilitat horària... se cerca una persona amb ganes de treballar......

Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Experiència en acompanyament socioeducatiu a infants i famílies... títol de monitor/a o director/a d’activitats de lleure... formació preferentment estudiant cicle formatiu de grau superior en integració social, animació sociocultural o relacionats o bé cursant (mínim 2 cursos acabats) estudis universitaris......