Ver oferta completa

TÈCNIC/A DE SUPORT A LA RECERCA EN FEINES DE CAMP I LABORATORI PELS PROJECTES ECOFONTS I STOIKOS (REF. )

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

El CREAF precisa incorporar un tècnic o una tècnica per fer treball de camp i laboratori, duent a terme mostrejos de vegetació (briòfits, en especial), mesures de trets funcionals, anàlisis d’aigua, i per donar suport al grup de recerca receptor (Elemental Diversity and Macroecology.
https://elemdiv.
etlify.
pp/), en el marc del projecte ECOFONTS (Els ecosistemes fontinals mediterranis estan en greu perill a causa del canvi global.
Les amenaces més importants són l'augment de freqüència i intensitat de les sequeres, l'increment de les temperatures i la contaminació dels aqüífers.
Aquest projecte a llarg termini farà el seguiment de 90 fonts distribuïdes arreu del territori Català per estudiar els canvis que pateixen aquests ecosistemes) finançat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Els projecte principal en els que participaria investiga com els efectes del canvi global afecten els ecosistemes fontinals.
A més, el tècnic també participarà, en un 20% del seu temps, en altres projectes que estudien com la composició elemental dels organismes està relacionada amb el funcionament dels ecosistemes, i si la diversitat elemental dels ecosistemes prediu el funcionament dels ecosistemes millor que les mètriques tradicionals de diversitat (STOIKOS).
El tècnic donarà servei a un equip multidisciplinari, format per nou investigadors i es beneficiarà de les oportunitats de formació i desenvolupament professional que ofereix el nostre equip de recerca i el CREAF, l'exposició a la investigació internacional i la interacció amb altres col·laboradors nacionals i internacionals.
S'ofereix contracte a temps complet (37,5h setmanals) fins a la fi del projecte STOIKOS (), condicionat a la renovació anual del projecte ECOFONTS i la seva disponibilitat pressupostària, o a l’arribada d'altres fonts de finançament disponibles dins del mateix grup de recerca per dur a terme les mateixes tasques.
També serà possible estendre el contracte més enllà d’aquesta data si arriben noves fonts de finançament compatibles amb aquesta plaça.
La data d’incorporació prevista és el primer d’Octubre , i el salari brut mensual ofert a temps complert és de €/bruts anuals.
TASQUES A REALITZAR.
Mostrejos de vegetació i determinació de briòfits.
Mostrejos i anàlisi d’aigua al camp i al laboratori.
Netejar, triturar i digerir mostres vegetals i animals.
Proveir les dades finals en net als investigadors de l’equip de recerca.
Contribuir als objectius principals de l'equip de recerca, incloent el treball de camp i projectes d'altres membres.
REQUISITS NECESSARIS.
Grau, Llicenciatura (o equivalent) de Ciències Ambientals, Biologia, Biologia Ambiental, Enginyeria de Forests o similar.
Coneixements avançats de botànica.
Experiència i interès en la recerca (per exemple, tesis de BSc o MSc).
Versatilitat i disposició per col·laborar amb tots els membres de l’equip.
Excel·lents habilitats de comunicació oral i escrita.
Coneixements avançats d'estadística i programació a R.
Nivell alt d'Anglès i Català tant parlat com escrit.
Nivell alt de castellà molt recomanable.
Alta disponibilitat per viatjar per realitzar treball de camp durant diversos dies consecutius.
Permís de conduir (B2).
Capacitat per treballar en equip de manera independent.
CONDICIONS VALORABLES.
Màster (o equivalent) en ecologia, conservació o medi ambient.
Notes mitjanes de grau i màster.
Disponibilitat de vehicle propi.
Es prioritzaran les candidatures d'aquelles persones que tinguin una discapacitat reconeguda i acreditada igual o superior al 33%, sempre que la discapacitat sigui compatible amb l'acompliment adequat del lloc.
PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ.
1.
Admissió de candidatures.
els/les candidats/tes s’hauran d'inscriure a l’oferta de treball, amb un currículum i una carta de motivació (màxim 500 paraules) fins al 24 de setembre de .
No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la mateixa borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
2.
Preselecció.
determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
3.
Selecció.
valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
4.
Decisió final.
en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 2357485€ - 2357485€
Fecha de publicación
  • 15/09/2024
Fecha de expiración
  • 14/12/2024
Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De la sentiu num... 17 de castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... la companyia i el repte sac, s... a, empresa municipal de l'ajuntament de castelldefels, precisa incorporar encarregat/da en dependència directa del cap de servei es responsabilitzarà principalment de coordinar a l'equip......

URGE Vigilantes zona Bages i Baix Llobregat
GCS

Formación a cargo de la empresa... se precisa para incorporación inmediata vigilantes con tip, para la zona de bages i baix llobregat... jornada completa, disponibilidad para trabajar fines de semana i festivos, permiso de conducir y vehículo propio, incorporación inmediata......

Administrativa tráfico internacional i
Ttes Sebastià tico sl

Trabajo administrativo tráfico internacional empresa con flota propia control cargas relación con clientes control de documentación así como facturacion control cargas de palets temperaturas estiba todo por teléfono y buen dominio correos así como exeñrequisitos del puestoalemán o inglesotros datos......

Vigilante de seguridad (t.i.p)
Grupo serveco seguridad

En estos momentos precisamos incorporar personal de vigilancia habilitado con tip de vigilante de seguridad para el intercambiador de avenida america... grupo serveco vigilancia y servicios somos una empresa especializada en ofrecer servicios de vigilancia, control de accesos, coordinación de eventos......

Técnica/o actividades dirigidas
Wellnessjob

Posibilidad de ampliar horas en el horario de 13:00 en adelante... wellnessjob – cet10: precisa técnica/o de dirigidas horario: de lunes a jueves, dos clases los lunes, martes y jueves de 7:00 a 9:30 y los miércoles de 8:00 a 9:307h/semanales de clases + 2h30’ de cierre de vestuariocasi 10h/semanales......

Técnica de mantenimiento instalaciones cctv, accesos y pci
Ats (www.altatecnologia.es)

Para empresa de sistemas de seguridad especialista en proyectos, instalaciones y mantenimiento de sistemas de seguridad para infraestructuras críticas... · realizar la gestión documental derivada de su actividad... salario bruto + 24,000 € requisitos del puesto ciclo superior de formación en áreas relacionadas......

Investigador/a en materiales y/o metalurgia, ref.: 24086
Asociación de industria navarra

Experiencia en entornos de colaboración internacional... ain, asociación de la industria navarra, asociación de empresas orientada a fomentar la colaboración y la mejora de la posición competitiva de la industria y el entorno a través de su conocimiento especializado en gestión y tecnología, para su......

Asistente de Ventas - ADV con Francés, Ref.: 24060
Asociación de industria navarra

Apoyar en facturación... para consolidada empresa industrial perteneciente a grupo multinacional muy bien posicionando en el mercado y ubicada en la zona de alsasua... en dependencia de la dirección comercial, se encargará de conseguir una óptima gestión y tramitación de los pedidos desde la solicitud......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Competència en la direcció i el lideratge de l’equip contractat, voluntariat i alumnes en pràctiques... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius......

Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques... capacitat de treballar en equip i organitzar equips de voluntariat i estudiants en pràctiques... experiència en acompanyament socioeducatiu a infants i famílies... participar en el disseny de la programació, realització i avaluació......