Ver oferta completa

TÈCNIC-A DE RELACIÓ AMB L’EMPRESA (PROGRAMA LÀBORA)

Descripción de la oferta de empleo

Definición del puesto.
El/la tècnic-a de relació amb l’empresa del Programa Làbora és la figura professional encarregada (juntament amb la resta figures tècniques) de desplegar les funcions de prospecció, intermediació, atenció a les persones i coordinació i organització d’actes, per tal de promoure la inserció laboral dels col·lectius vulnerables atesos des dels diferents serveis de l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.
El/la tècnic-a de relació amb l’empresa treballa directament tant amb les empreses com amb els/les participants del Programa representant així el punt de trobada entre les dues parts.
L’objectiu de la seva feina és el d’aconseguir l’encaix entre el perfil  professional de les persones ateses i les necessitats concretes del teixit empresarial del territori.
El/la tècnic-a de relació amb l’empresa desenvolupa principalment la seva activitat laboral a la seu de l’Entitat Social Làbora a la qual pertany, tot i que també duu a terme les seves funcions a la seu Central del Programa, les seus de les empreses, i als diferents punts d’actuació.
Per aquesta raó el lloc de feina requereix d’un alt nivell de mobilitat.
El/la tècnic-a de relació amb l’empresa forma part de l’equip tècnic del Programa Làbora (Orientadors/es, Formadors/es i Prospectors/es) i desplega les seves funcions sota la responsabilitat directa del/a Responsable de Relació amb l’Empresa.
Funciones y responsabilidades del puesto.
PROSPECCIÓ.
Realitzar la identificació d’empreses diana susceptibles de col·laborar amb el Programa Làbora d’acord als interessos ocupacionals dels/les participants i prenent com a referència aquelles ocupacions que generen més ofertes de feina.
INTERMEDIACIÓ.
dur a terme les accions d’aproximació i negociació amb les empreses diana amb la finalitat d’establir acords de col·laboració que permetin millorar per una banda l’ocupabilitat de les persones ateses i, per l’altra, la seva inserció laboral.
ATENCIÓ A LES PERSONES.
dissenyar i implementar accions d’acompanyament a la recerca de feina i de preselecció de candidatures des del model de competències.
COORDINACIÓ.
promoure el treball en xarxa entre els diferents agents i professionals implicats en el Programa (empreses, equip tècnic, oficina directiva, etc.) assegurant un nivell òptim de comunicació.
ORGANITZACIÓ D’ACTES.
donar suport en el moment d’organitzar esdeveniments relacionats amb l’activitat del Programa Làbora i liderar juntament amb la resta de l’Equip de Prospectors/es la organització de la jornada anual de Networking   Coordinació amb l’equip del programa Làbora i l’equip intern de la Fundació Salut i Comunitat.
Seguiment exhaustiu dels indicadors de programa i el desplegament de la metodologia.
Participació a les reunions d’equip de programes d’Inserció Laboral de l’entitat i del programa Làbora.
Avaluació i seguiment del servei.
Formación y experiencia necesaria o valorable para desarrollar las funciones.
Grau en l’àmbit de les ciències socials (Treball Social, Psicologia, Humanitats, Recursos Humans, Educació, Economia, Administració i Direcció d’Empreses…), per tal de conèixer a fons les polítiques socials, els col·lectius en situació vulnerable destinataris, les metodologies d’intervenció, l’estructura i el funcionament de la xarxa de recursos socials existents i el funcionament de les empreses.
Formació en el model d’ocupabilitat per competències, per tal de poder implementar aquesta metodologia en les diferents fases i accions del Programa Làbora (tant en relació a l’atenció a les persones, com en el treball amb les empreses.
anàlisi de l’ocupabilitat, definició del projecte professional, definició de perfils professionals, processos de selecció per competències, etc.).
Formació en mesures de responsabilitat social corporativa, per tal de poder promoure la implementació d’aquestes bones pràctiques a les empreses amb les que es treballa en el Programa Làbora.
Formació específica en àrees de Dret Laboral, per tal de disposar de coneixements en matèria de nòmines, contractes, bonificacions, ajuts socials per a les empreses, processos de regularització de persones a través de la gestió d’ofertes laborals, etc.
Experiència en programes d’orientació i inserció laboral, que asseguri el desplegament de les principals funcions descrites per al lloc de feina de tècnic-a de relació amb l’empresa i el domini de les competències claus per al perfil professional.
Experiència en el treball directe amb les empreses promovent la seva participació en la millora de la situació dels col·lectius vulnerables, assegurant així el coneixement de les accions claus en matèria d’intermediació i prospecció laboral.
Valorable experiència concreta com a professional dels Recursos Humans en alguna empresa, que permeti assegurar la mirada de l’empresa en les diferents accions que l’Equip de Prospecció del Programa Làbora duu a terme.
Es valorarà el coneixement en sistemes de qualitat.
Habilidades, aptitudes y actitudes para el puesto de trabajo.
Capacitat  de treball en equip.
Orientació a treball per objectius i resultats.
Capacitat per integrar tasques de diferent naturalesa.
Autonomia.
Capacitat d’organització i planificació.
Capacitat de resposta ràpida a les necessitats del programa.
Creativitat.
Implicació i compromís amb el projecte.
Claredat i transparència.
Responsabilitat.
Iniciativa.
Presència i dots comercials.
Coneixement del mercat laboral i de tècniques d’inserció laboral.
Coneixement de la xarxa de recursos d’inserció del territori.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 16/10/2024
Fecha de expiración
  • 14/01/2025
Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Ocasionalment treball en cap desetmana, a compensar amb el còmput anual d’hores... experiència en acompanyament socioeducatiu a infants i famílies... experiència en el treball socioeducatiu amb infants en desavantatge social... requisitos del puestodomini de la llengua catalana (equivalent a nivell c)......

Ingeniero/a Junior ICCP - Programa Graduate WorldWide
Ayesa

¡únete a nuestro programa internacional graduate worldwide ! en @ayesa, cada profesional de nuestra empresa es importante para nosotros, nos ayudan a crecer de manera diversa y gracias a ellos somos más de 12... otros datos del puestose ofrece : - programa de desarrollo profesional y competencial exclusivo......

Operari servei Tècnic (Besalú-Girona)
Sortidors

Horari de 9 a 13h i de 15 a 18h... empresa dedicada al servei tècnic de sortidors de cervesa per tota la comarca de girona, amb magatzem ubicat a besalú... se cerca una persona amb ganes de treballar i aprendre, amb do de gent, que li agradi conduir, i una mica manetes... el magatzem està situat a besalú......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Coordinació de temes vinculats amb el programa proinfància... ocasionalment treball en cap de setmana, a compensar amb el còmput anual d’hores... amb títol de director/a d’activitats de lleure... domini de la llengua catalana (equivalent a nivell c)experiència en dinamització i coordinació d’activitats......

Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... es les persones interessades, que compleixin amb els requisits demanats en les bases a dalt esmentades, hauran de presentar la seva candidatura: presencialment a les oficines de sac: · ctra... oferim contractació indefinida en jornada laboral......

Coordinador/a de tiempo libre en madrid (julio 2024)
Rockbotic

Preparación del campamento según programa planificado... ofrecer seguridad y transmitir optimismo a los participantes... comunicarse con las personas responsables ante cualquier cuestión referida a la organización... llevar a cabo las actividades programadas, fomentando y fortaleciendo la participación......

Representante comercial
Win & Winnow

Únete a nuestro equipo en este increíble viaje de transformacióna través de la comunicación global estamos buscando representante comercial con ubicacion en europa y experiencia en ventas para ayudarnos a lograr nuestros objetivos de expansión global... experiencia en la identificación de clientes potenciales......

Agente profesional seguros y productos financieros
Seguros catalana occidente

Posibilidades de promoción a gestión de oficina propia o a puestos de dirección dentro de la compañía... posibilidades de promoción a gestión de oficina propia o a puestos de dirección dentro de la compañía... ofrecemos : - programa de formación continuado e individualizado tanto en producto como en......

Assessora comercial de publicitat
Alpha disseny

Oficina cèntrica i lluminosa -horari de 9 a 14 h, amb possibilitat de jornada completa... entrar a formar part d'un equip comercial jove, dinàmic i familiar... sou fix + comissions requisitos del puesto requisits: -experiència en vendes -actitud altament comercial, empatia i bon tracte amb la gent -estar......

VENDEDOR COMERCIAL MAQUINARIA ELECTROPORTATIL
AGRIMAN

Conocimientos agricolas a nivel vendedor... conocimientos agricolas a nivel vendedor e informatica a nivel usuariootros datos del puestoexperiencia , conocimientos de programa de gestion de almace e informatica, conocimientos agricolas... se precisa experiencia , conocimientos de programa de gestion......