Ver oferta completa

INVESTIGADOR/A PER LIDERAR PROJECTES DE MODELITZACIÓ I PLANIFICACIÓ DE LA CONSERVACIÓ I GOVERNANÇA DE LA BIODIVERSITAT (REF. )

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

El CREAF precisa incorporar un investigador o una investigadora al grup de biodiversitat i ecologia del paisatge, per a desenvolupar i liderar la línia de treball sobre modelització i planificació de la conservació de la biodiversitat, i impulsar processos transformadors per millorar l’ús del coneixement científic per informar i avaluar les polítiques ambientals en front dels reptes de la crisi de biodiversitat i climàtica.
S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5h/setmanals), amb previsió d’inici al febrer de i serà un contracte vinculat als pressupostos dels projectes descrits anteriorment (“actividades cientifico-técnicas”, segons la Llei ).
El salari ofert és €/bruts anuals.
TASQUES A REALITZAR.
Liderar processos de modelització per comprendre millor les causes del canvis passats, presents i futurs en els patrons de biodiversitat, avaluant els efectes dels motors de canvi global (canvis d’usos del sòl, escalfament global, espècies invasores, etc.), combinant mètodes i models quantitatius, series temporals de sensors remots i programes de seguiment a llarg termini de biodiversitat.
Participar en el desenvolupament d’estratègies innovadores per a la conservació de la biodiversitat, identificant àrees prioritàries i dissenyant plans de gestió i d'acció eficaços.
Col·laborar estretament amb investigadors, institucions i altres parts interessades per millorar els processos de planificació i gestió de la biodiversitat i els serveis ecosistèmics.
Participar activament en processos de transferència de coneixement basats en evidència científica i proporcionar assessorament tècnic en la definició avaluació de polítiques ambientals.
Representar al CREAF en plataformes de recerca nacionals (OPNB) i intergovernamentals (IPBES, CBD) relacionats amb la governança de la biodiversitat i les polítiques ambientals.
REQUISITS NECESSARIS.
Doctorat en Biodiversitat, Ecologia, Ciencies ambientals o equivalent.
Experiència demostrada en metodologies de modelització i de planificació de la conservació de la biodiversitat.
Llarg recorregut en projectes nacionals i europeus, en l’elaboració de deliverables i en tasques de coordinació i justificació de projectes, així com en col·laborar amb grups de recerca internacionals.
Bon coneixement d’estratègies i polítiques ambientals de la UE, Espanyoles i Catalanes.
Experiència en plataformes de ciència i polítiques, governança i processos de presa de decisions ambientals, i en la redacció d’informes tècnics i policy briefs.
Experiencia en orquestrar processos de participació i co-creació amb múltiples actors donar resposta a necessitats específiques d’informació relacionades amb la conservació de la biodiversitat mitjançant la síntesi de coneixement i d’evidència científica disponible.
Experiència prèvia en centres CERCA.
Habilitats de comunicació escrita i oral en català, castellà i anglès.
Fluïdesa a l'hora d'exposar idees i debatre en públic.
CONDICIONS VALORABLES.
Màster en Conservació i gestió de la biodiversitat, Ecologia terrestre o equivalent.
Articles en revistes d’impacte i altres publicacions (p.
x.
llibres) relacionades amb la conservació de la biosiversitat.
Participació en entitats científiques relacionades amb el coneixement i la conservació de la biodiversitat i en programes de seguiment basats en ciència ciutadana.
Experiència amb grans bases de dades (PostgreSQL), sistemes d’informació geogràfica (QGIS, Miramon, etc) i llenguatges de programació associats (R, Python, etc.) Autonomia, flexibilitat, responsabilitat i capacitat de treball en equip.
Incorporació immediata al CREAF.
Experiència prèvia de més de 10 anys en un centre CERCA.
Es prioritzaran les candidatures d'aquelles persones que tinguin una discapacitat reconeguda i acreditada igual o superior al 33%, sempre que la discapacitat sigui compatible amb l'acompliment adequat del lloc.
PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ.
1.
Admissió de candidatures.
els/les candidats/tes hauran d'inscriure’s a la borsa de treball, amb un currículum, una carta de motivació (màxim 500 paraules) fins al 19 de setembre de .
No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la mateixa borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
2.
Preselecció.
determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
3.
Selecció.
valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
4.
Decisió final.
en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 3571601€ - 3571601€
Fecha de publicación
  • 14/09/2024
Fecha de expiración
  • 13/12/2024
Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De la sentiu num... la companyia i el repte sac, s... 17 de castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... les seves funcions principals seran: elaborar i supervisar els quadrants diaris de servei, gestió del personal a càrrec seu, la inspecció de rutes i control de qualitat del servei, vetllar......

URGE Vigilantes zona Bages i Baix Llobregat
GCS

Formación a cargo de la empresa... se precisa para incorporación inmediata vigilantes con tip, para la zona de bages i baix llobregat... jornada completa, disponibilidad para trabajar fines de semana i festivos, permiso de conducir y vehículo propio, incorporación inmediata......

Administrativa tráfico internacional i
Ttes Sebastià tico sl

Trabajo administrativo tráfico internacional empresa con flota propia control cargas relación con clientes control de documentación así como facturacion control cargas de palets temperaturas estiba todo por teléfono y buen dominio correos así como exeñrequisitos del puestoalemán o inglesotros datos......

Vigilante de seguridad (t.i.p)
Grupo serveco seguridad

En estos momentos precisamos incorporar personal de vigilancia habilitado con tip de vigilante de seguridad para el intercambiador de avenida america... grupo serveco vigilancia y servicios somos una empresa especializada en ofrecer servicios de vigilancia, control de accesos, coordinación de eventos......

Investigador/a en materiales y/o metalurgia, ref.: 24086
Asociación de industria navarra

Buena actitud y orientación a la identificación de oportunidades de promoción y de trabajos con empresas... operaciones en el laboratorio: procesos de recubrimiento superficial, técnicas de análisis y seguimiento de acciones de calidad... ain, asociación de la industria navarra, asociación de empresas......

Asistente de Ventas - ADV con Francés, Ref.: 24060
Asociación de industria navarra

En dependencia de la dirección comercial, se encargará de conseguir una óptima gestión y tramitación de los pedidos desde la solicitud y realización de las ofertas, hasta su facturación y abono, dando soporte a cliente internacional y al equipo comercial en cualquiera de estas fases......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius... dinamisme i autonomia... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... amb títol de director/a d’activitats de lleure... casals per vacances escolars i colònies......

Tècnic/a mig pel Centre Socioeducatiu Racó a la Mina
Casal dels Infants

Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques... capacitat de treballar en equip i organitzar equips de voluntariat i estudiants en pràctiques... casals per vacances escolars i colònies d’estiu... títol de monitor/a o director/a d’activitats de lleure......

MONITOR/A DE LLEURE
Sortim educacio i lleure sl

Busquem monitors/es i coordinadors/es de lleure per fer colònies durant la temporada escolar de l'abril al juny a diferents instal·lacions... de dilluns a dimecres, de dimecres a divendres... de dilluns a divendres... tasques com a monitor/a per a colònies escolars a cases de colònies i càmping......

Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Tasques de suport: - creació de posts per a blogs de diferents temàtiques, posts per a facebook, twitter, instagram, linkedin i altres xarxes socials: recerca d’informació, documentació, redacció i publicació en les diferents plataformes... pujar vídeos a youtube i redacció dels copys: titulars i textos......