Ver oferta completa

PSICÒLEG/LOGA - CI LLEIDA

Lleida - Lleida

Descripción de la oferta de empleo

Psicà²leg/loga Per la CI Lleida, de Fundació FASI La Fundació Acció Social Infà ncia (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà  de la intervenció familiar, projectes innovadors en l'atenció a la infà ncia en risc.  Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en famália.
Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'à mbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.  Som més de 200 professionals de diferents especialitats de l'à mbit social treballant en més de 25 centres de treball a Catalunya.
A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors i col·laboradores és el que ens fa donar un servei referent en el sector.  Si t'agrada el tracte amb les persones i vols formar part d'un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t'interessarà !  El servei "Casa d'infants" s'emmarca dins del programa de suport a les famálies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi.
Portem més de 10 anys amb aquest servei pioner en el sector social.
Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és sá, aquest és el teu projecte! Actualment, FASI completa l'equip de CI Lleida amb el/la psicà²leg/loga al 50% de la jornada, amb carà cter temporal.
Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot el que podrà s aprendre et farà  créixer personal i professionalment.
Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?   Tindrà s un contracte indefinit amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
El teu horari serà .
Dimarts de 9.
a h, Dimecres de 9 a 14h, Dijous de 16 a 20h.
Rebrà s un salari en base a € euros bruts anuals per mitja jornada (segons conveni acció social amb infà ncia) + beneficis socials.
Alguns dels teus reptes seran...
1.
Assessorar l'equip educatiu sobre aspectes psicolà²gics, emocionals i relacionals dels infants i les famálies.
2.
Facilitar eines i estratègies als equips per abordar la intervenció familiar.
3.
Dur a terme la coordinació amb els seus homà²legs i/o amb la xarxa de salut mental, recollir i reportar els acords.
4.
Assessorar les famálies i a l'equip educatiu en relació als aspectes psicolà²gics.
5.
Analitzar, acompanyar i intervenir amb els infants que presentin dificultats relacionals i/o emocionals.
6.
Analitzar, acompanyar i intervenir amb les famálies durant el seu procés de millora.
7.
Desenvolupar de manera acotada al projecte, sessions terapèutiques amb infants i/o famálies.
8.
Dissenyar o dur a terme intervencions al domicili per afavorir la consecució del pla de treball.
9.
Cercar recursos, material i informació per tal de donar respostes a les demandes que tant de l'Equip Educatiu com les que arriben d'altres agents.
10.
Elaborar la seva part en el PEIF, i l'ISEF, com també d'altres informes que se'n derivin seguint les pautes establertes.
11.
Analitzar el desenvolupament de sortides, visites o trobades familiars fora de la casa.
12.
Vetllar per la qualitat i rigor en tota la documentació.
13.
Vetllar per la confidencialitat de la informació relativa a les famálies ateses al servei.
14.
Participar en el disseny de les orientacions tècniques relatives al pla de treball assegurant que la intervenció socioeducativa es realitza amb consonà ncia amb el marc d'intervenció de l'Entitat i el projecte educatiu pactat amb els serveis derivants i la famália.
15.
Fer anà lisis, seguiment i avaluació del pla de millora de cada famália conjuntament amb la resta de membres de l'EIF.
16.
Participar en l'elaboració de la programació i la memà²ria anual.
17.
Col·laborar en la difusió del servei.
18.
Altres funcions de similar naturalesa i qualificació relacionades amb el seu lloc de treball i que apareixen reflectides al projecte marc.
I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió...
-  Llicenciatura o grau en psicologia.
- Informà tica a nivell d'usuari.
processadors de textos, base de dades, full de cà lcul, etc.
- Idiomes.
nivell C de la llengua catalana.
- Coneixements preferents.
Formació en intervenció familiar sistèmica i formació sobre les necessitats i el desenvolupament de l'infant, les relacions familiars, i/o coneixements dificultats de l'aprenentatge.
Data incorporació.
immediata
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 25/06/2024
Fecha de expiración
  • 23/09/2024
Técnico/a Preventivos GAS Lleida
MESOS

No lo dudes, únete a nosotros!!!requisitos del puestorequerimos titulación de instalador de gas (ig) y valorable apmr... competencias deseadas: - orientación al detalle- atención al cliente- motivación de logro- adaptación a los cambios somos una empresa sólida, dinámica e innovadora y con un alto volumen......

Maquilladores
AGENCIA AIRE

Interesado/da envíanos lo antes posible un whatsapp 662960257 + indica maquillaje lleida + tu nombre + tu mail + envíanos tu enlace / red social / web… donde poder ver tus trabajos... será para maquillar el evento de peluquería el próximo lunes 5 febrero 2024, lugar centrico de lleida, el evento es un......

Devops engineer
Innoit

Monitor our systems and find new ways to improve its performance and predict future failures... are you a devops / site reliability engineer seeking new interesting opportunity? so... high level of english... your profile: strong working knowledge of automation, preferably ansible or terraform... com/es-es/meetup-de-innoit-consulting-en-barcelona/?_locale=es-es......

Data Engineer
Innoit

Willingness and readiness to travel... what we can offer you: you will join a highly motivated team, where everyone is developing themselves to higher levels of professionality... competitive salary + flexible retribution + medical insurance... are you a big data engineer looking for a new challenge?......

Mecánico/a industrial
Attitude HRTech

¡buenos días! desde attitude estamos buscando a un/a mecánico/a industrial con experiencia para la zona de lleida / tàrrega, para una importante empresa del sector de la construcción... requisitos del puesto- ¿tienes experiencia de 2 años realizando mantenimiento de vehículos industriales? ✅ - ¿tienes......

Repartidor
Alvilardan

Reparto y entrega de los pedidos a clientes de barcelona, tarragona y lleida... mantenimiento, orden y limpieza del vehículo y la carretilla asignados a cada trabajador... puntualidad y organización para trabajar con tiempos estimados... en momentos puntuales, entrega de maquinaria......

CALL 14-2024-1 Research Engineer for a Cloud 5G/6G Lab
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

• possibility to enroll in a phd program (phd fees paid by cttc)• professional career promotion in case of obtaining a phd• we have great benefits for employees:o paid time off: vacation (33 working days per year), holidays, sick and parental leave and moreo up to 3 days of telework per week (2 fixed......

Desarrollador Full Stack Freelance
RemoteandTalent

Cosas que nos entusiasmarían: · contribuciones a proyectos de código abierto... · experiencia sólida en javascript/typescript, scss/css y php, preferiblemente con conocimientos en laravel... 000€ brutos anuales, acorde a la experiencia del candidato... · rango salarial entre 35... requisitos del puestorequisitos:......