Ver oferta completa

OPERARIS/ES PRODUCCIÓ PIZZA

Gurb - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Oferta de treball a la comarca Osona

Estàs buscant una feina estable en horari intensiu? Busques treballar en una empresa consolidada amb varietat de possiblitats?

Aquí podràs treballar dins del sector industrial en un horari intensiu i amb una estabilitat a llarg plaç.



Tindràs:

- Horari intensiu fix (Dilluns- Divendres) de Matins, Tardes o Nits.

- Estabilitat i pla de carrera. Ja no hauràs de preocupar-te de buscar més feina.

- Podràs optar a formació i a promocions internes.

- Salari de 11,61€ bruts/hora o 13,59€ bruts/hora en cas de nocturnitat.



Les teves principals funcions estaràn vinculades a l´elaboració i manipulació de productes alimentaris. Segons la línia de producció i la vacant, podràs estar produïnt, encaixant, envasant o verificant productes i processos industrials.



Els únics requisits són:

- Tenir una bona actitud, alt nivell de dinamisme i alt compromís amb la feina,

- Facilitats de desplaçament a les afores de Vic.

- Disponibilitat de treball almenys de 3 mesos.



Si és el què busques, apunta´t!
Ens estarem coneixent en breus.

ESO
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • [Dades de l´empresa ocultes]
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 18/12/2024
Fecha de expiración
  • 18/03/2025
Pizzero/a - Equipo de Pizzeria
Pizzeria

Requisitos del puesto¿a quién estamos buscando? experiencia mínima de 1 año con pizza napoletana experiencia con horno de leña nivel básico de español... cumplimiento de los protocolos: product manual, escandallos, dossieres, etc... garantizar la seguridad alimentaria... ¿cómo es la tua giornata? aplicar......

Equipo de Pizzeria
Pizzeria

Requisitos del puesto¿a quién estamos buscando? experiencia mínima de 1 año con pizza napoletana experiencia con horno de leña nivel básico de español... cumplimiento de los protocolos: product manual, escandallos, dossieres, etc... garantizar la seguridad alimentaria... gestión operacional de la pizzería:......